Ecologisch/plastiekvrij

Ecologisch/plastiekvrij

Ecologisch

De disposable verpakkingen van 100% Fair zijn gemaakt van bruin, ongebleekt papier. Zo wordt water bespaard en wordt het milieu niet belast met chemicaliën die bij het beleken van papier komen kijken.

De disposable verpakkingen van 100% Fair zijn gemaakt van bruin, ongebleekt papier. Zo wordt water bespaard en wordt het milieu niet belast met chemicaliën die bij het beleken van papier komen kijken. Om de verpakkingen vet- en hittebestendig te maken zijn ze voorzien van een coating op waterbasis die 100% recyclebaar is, gewoon bij het oud papier. Verpak ieder gerecht veilig, verantwoord en 100% Fair.

Ecologisch/plastiekvrij

Terug

Papstar

De nieuwe producten zijn gemaakt van verschillende papiersoorten. Deze zijn composteerbaar en biologisch afbreekbaar. Tegelijkertijd zijn ze een bakvorm en presentatievorm/verkoop- en transportverpakking. Hierdoor is zeer economisch en ecologisch werk mogelijk. Deze producten zijn geschikt voor (magnetron)ovens tot +220°C en voor bevriezing tot -40°C! Het materiaal is niet plakkerig en vereist geen vet, na het bakken kun je het gemakkelijk uit de vorm nemen. het materiaal is waterdicht en heeft homogene bakeigenschappen. Bakken - presenteren - verkopen - transporteren en (indien nodig, bijvoorbeeld bij quiche) opwerken in de oven of in de magnetron.