Leveringstypes

Alleen afhaling

Deze artikelen kunnen enkel afgehaald worden in één van onze twee winkels. U kan hierbij beroep doen op de gratis dienst, waarbij de medewerkers van Multi Bazar alle inkopen voor u doen en u zo de goederen gewoon kan komen afhalen in de winkel. OPGELET: Wij ondervinden door de drukte een kleine vertraging in het klaarleggen van afhaalorders. Reken op 24h tot 48h vooraleer u het 'ligt klaar' bericht zal ontvangen. Bedankt voor u begrip.

Normaal tarief

U kan er ook voor kiezen om uw bestelling te laten thuisleveren. Alle kleine pakjes, vanaf € 50 worden in België en Nederland gratis verzonden. Indien het om andere pakjes gaat, zal dit duidelijk vermeld worden. (zie hiervoor volgende punten).

Bekijk de leverkosten per land

OPGELET fragile artikelen onder andere servies en glazen worden niet meer aan huis geleverd.

Eigen dienst

Het artikel met deze shipping group is te groot of te breekbaar om met de kleine pakjes mee te geven met GLS en wordt thuis geleverd door onze eigen dienst. De transportkost is afhankelijk van het lever adres.

Zie hiervoor de landkaartjes onderaan deze pagina.

Groot pakket

Het artikel met deze shipping group heeft meer tijd en materiaal nodig om en te pakken, waardoor hier een kost bijkomt.

Pallet

Het artikel met deze shipping group kan niet verstuurd worden als een flex delivery, en kan enkel verstuurd worden op een pallet.

2.1 Verzenddetails normaaltarief (90% assortiment)

Leveringstermijn België: 2-3 werkdagen
Leveringstermijn Nederland 2-4 werkdagen

Land

Verzendkosten

België 5 euro*
Nederland 6 euro*
Polen 30 euro
Frankrijk 15 euro
Duitsland 9 euro
Luxemburg 9 euro

*Gratis verzending bij winkelwagentjes > 50 euro

Flex Delivery - Kies de leveringsopties nog voor de verzending

Wanneer uw pakje bij ons met GLS vertrekt, zal u een e-mail ontvangen met verzendbevestinging. Op dat moment mag u er zeker van zijn dat uw paketje verzonden is.
In deze e-mail, kunt u nog voor de verzending van uw bestelling kiezen voor volgende opties dankzij Flex Delivery van GLS (Opgelet, niet alle opties van Flex Delivery zijn beschikbaar in elk land):

  • Levering op hetzelfde adres op een specifieke datum
  • Levering op een nieuw adres
  • Levering in een GLS-ParcelShop
  • Ophaling in een GLS-depot
  • Handtekening voor levering op een specifieke locatie (bij afwezigheid van de geadresseerde)
  • Ontvangst weigeren

Levering op een nieuw adres en handtekening voor levering op een specifieke locatie kunnen niet geselecteerd worden voor leveringen in Nederland. Ophaling in een GLS-depot is niet mogelijk in Luxemburg.

2.2 Grote pakjes verzenddetails

Grotere producten zoals schommels, carports, tuinmeubelen, kinderkamers… worden door ons eigen vervoer tot bij u thuis geleverd. U zal hierbij steeds gecontacteerd worden door Multi Bazar. De verzendkosten variëren hier van postcode tot postcode. Gelieve hieronder een detail te vinden van de opbouw van de kostprijs. Dit is een benadering. De mogelijkheid bestaat dat de verzendkost van de webshop afwijkt van onderstaande waarden.
Leveringstermijn: Na afspraak

België
Nederland