Levering aan huis

De verzendkosten worden variabel berekend, deze wordt bepaald van de locatie waar je woont en van het type product.

1. Afhalen in 1 van onze winkels " Order and Collect"

Bij alle artikelen zal u de mogelijkheid hebben om het product af te halen in één van onze twee winkels. Zo kan u beroep doen op de gratis dienst, waarbij de medewerkers van Multi Bazar alle inkopen voor u doen en u zo de goederen gewoon kan komen afhalen in de winkel. OPGELET: Wij ondervinden door de drukte een kleine vertraging in het klaarleggen van afhaalorders. Reken op 24h tot 48h vooraleer u het 'ligt klaar' bericht zal ontvangen. Bedankt voor u begrip.

2. Levering aan huis

U kan er ook voor kiezen om uw bestelling te laten thuisleveren. Alle kleine pakjes, vanaf € 50 worden in België en Nederland gratis verzonden. Indien het om andere pakjes gaat, zal dit duidelijk vermeld worden. OPGELET fragile artikelen onder andere servies en glazen worden niet meer aan huis geleverd.

2.1 Kleine pakjes verzenddetails (95% assortiment)

Leveringstermijn België: 2-3 werkdagen
Leveringstermijn Nederland 2-4 werkdagen

Land

Verzendkosten

België 5 euro*
Nederland 6 euro*
Polen 30 euro
Frankrijk 15 euro
Duitsland 9 euro
Luxemburg 9 euro

*Gratis verzending bij winkelwagentjes > 50 euro

Flex Delivery - Kies de leveringsopties nog voor de verzending

Wanneer uw pakje bij ons met GLS vertrekt, zal u een e-mail ontvangen met verzendbevestinging. Op dat moment mag u er zeker van zijn dat uw paketje verzonden is.
In deze e-mail, kunt u nog voor de verzending van uw bestelling kiezen voor volgende opties dankzij Flex Delivery van GLS (Opgelet, niet alle opties van Flex Delivery zijn beschikbaar in elk land):

  • Levering op hetzelfde adres op een specifieke datum
  • Levering op een nieuw adres
  • Levering in een GLS-ParcelShop
  • Ophaling in een GLS-depot
  • Handtekening voor levering op een specifieke locatie (bij afwezigheid van de geadresseerde)
  • Ontvangst weigeren

Levering op een nieuw adres en handtekening voor levering op een specifieke locatie kunnen niet geselecteerd worden voor leveringen in Nederland. Ophaling in een GLS-depot is niet mogelijk in Luxemburg.

2.2 Grote pakjes verzenddetails

Grotere producten zoals schommels, carports, tuinmeubelen, kinderkamers… worden door ons eigen vervoer tot bij u thuis geleverd. U zal hierbij steeds gecontacteerd worden door Multi Bazar. De verzendkosten variëren hier van postcode tot postcode. Gelieve hieronder een detail te vinden van de opbouw van de kostprijs. Dit is een benadering. De mogelijkheid bestaat dat de verzendkost van de webshop afwijkt van onderstaande waarden.
Leveringstermijn: Na afspraak

België
Nederland