Baby Inspirations

Welkom op onze baby-inspirations pagina. Hier vind je de laatste nieuwtjes omtrent baby en ouder. Nieuwe collecties, praktische gadgets, leuke acties en kortingen… Hier blijf je steeds op de hoogte. Met meer dan 35 jaar ervaring is Multi Bazar jouw ideale partner in het verwachtingsproces van jouw kindje en ook erna staan onze medewerksters met veel plezier klaar met professioneel en persoonlijk advies.

20% korting op wandelwagens

Bij aankoop van een kinderwagen + draagmand ontvang je een waardebon ter waarde van 20% van de aankoopprijs*

Deze actie is niet cumuleerbaar met geboortelijstkorting of andere promoties en ook niet geldig op lopende reservaties en geboortelijsten. De waardebon wordt gegeven bij betaling van het volledige bedrag, deze is 2 jaar geldig op ons volledige assortiment. De waardebon kan niet gebruikt worden om de aankoop te betalen waarop de bon werd uitgeschreven.

Baby Inspirations januari

Boumy

De schoentjes van Boumy zijn ontworpen voor optimale ontwikkeling van de voeten. Dankzij de elastiek rond de enkels zijn de schoentjes gemakkelijk om aan te doen en blijven ze op hun plaats zitten.

Meer info

Done by Deer

Zorgvuldig uitgekozen artikelen voor een goede nachtrust en een leuke tijd aan tafel. De dreamy dots hebben subtiele spinkels doorheen het volledige design en bestaat ui pastel en monochrome designs.

Meer info

Pericles

Quax Ethnic

De nieuwe dekentjes zullen jouw baby warm houden tijdens koude nachten en frisse ochtends. De nieuwe collectie van Quax bestaat uit natuurlijke, warme aardtinten om een kalmerende omgeving te creëren voor jouw kind. Een toets oker zorgt ervoor dat jouw kamer opfleurt.

Meer info

Maxi Cosi Coral

Ontworpen om dicht bij je kindje te zijn. De Maxi-Cosi Coral is met het innovatieve, modulaire design meer dan een autostoeltje, het is een opnieuw ontworpen babyautostoeltje voor gemak dat past bij de moderne tijd. Ouders beschikken met de Maxi-Cosi Coral over een dubbele functionaliteit met een verwijderbare lichtgewicht carrier en ergonomische zitverkleiner. Dat betekent optimaal gemak en mobiliteit, elke dag weer.

Meer info

Quax Crooz

Maak kennis met Crooz de nieuwste wagen van Quax!!. Deze wagen is voor vele terreinen geschikt. De draagmand is ideaal om je pasgeboren baby in te vervoeren en klik je in een oogwenk vast op het onderstel. De zonnekap kan opengeritst worden om tijdens de warme dagen voor ventilatie te zorgen. Aan comfort is ook gedacht. De ruggensteun van de wandelwagen zitting kan in verschillende posities versteld worden tot een fijne vlakke slaapstand. Ook de voetensteun is verstelbaar. De zitting kan zowel naar je toe als van je af geplaatst worden. Quax heeft ook aan jouw comfort gedacht. De duwstang is in hoogte verstelbaar zodat je altijd een comfortabele duwhoogte hebt, bovendien is het frame eenvoudig in te klappen en met de afmeting 61x68x35 ook nog eens lekker compact.

Meer info