+32 (0)51 545 575

Hobbyartikelen

Ben je een echte creatieveling? Kan je je echt bezig houden met tekenen of schilderen? Kijk dan zeker verder!

Even wat schilderen of tekenen. Zo breng je eenvoudig wat van jouw creativiteit over op papier of een doek. Wie weet schuilt de volgende Van Gogh of Picasso wel in jou! Bij Multi Bazar vind je al het schilder- en tekenmateriaal die je maar nodig kunt hebben.

Toch liever wat knutselen in plaats van schilderen? In ons assortiment is er plaats voor alle soorten hobbyartikelen. Knutselen met papier, boetseren met klei. Het kan allemaal! Neem gerust een kijkje tussen ons knutselmateriaal. Misschien krijg je er wel nieuwe ideeën van.

Elk meisje maakt ook wel graag eens wat figuurtjes en juwelen met strijk- en andere parels. Maar strijkparels hoeven niet enkel voor meisjes te zijn! Dankzij SES Beedz hoef je niet meer 2 dimensionaal te blijven. Volg de eenvoudige instructies en je maakt al snel hele toffe 3D figuren, zoals voertuigen, om later nog uren speelplezier aan te beleven!

De muzikantjes onder ons durven wel eens creatief om te springen met muziekinstrumenten. Een keyboard of een gitaar om de toffe deuntjes te spelen en een microfoon om die prachtige stem te gebruiken.
De grote verzamelaars van Playmobil en Lego kunnen hier ook terecht. Met het grote assortiment kan je zeker voor elk wat wils vinden. Een jongen gaat al liever eens de stoere kant op met bijvoorbeeld racewagens, terwijl een meisje eerder de schattige kant op zal gaan zoals het naspelen van een bruiloft.

Spendeer je jouw vrije tijd liever op een rustige manier? Dan kan je natuurlijk ook modelbouw materiaal of brei- en naaiwerk vinden.  

Zoals je ziet, vind je bij Multi Bazar voor elke creatieveling en hobbyist wel iets! 

Kies een categorie!

Bekijk alle producten van de juiste categorie.