Hobbyartikelen

Hobbyartikelen

Terug

De hobbyartikelen van Multi Bazar

Het speelgoed voor de echte creatieveling

Zit je heel creatief in elkaar? Kan je je echt bezig houden met tekenen of schilderen? Kijk dan zeker verder!

Even wat schilderen of tekenen. Zo breng je eenvoudig wat van jouw creativiteit over op papier of een doek. Wie weet schuilt de volgende Van Gogh of Picasso wel in jou! Bij Multi Bazar vind je al het schilder- en tekenmateriaal die je maar nodig kunt hebben.

Toch liever wat knutselen in plaats van schilderen? In ons assortiment is er plaats voor alle soorten hobbyartikelen. Knutselen met papier, boetseren met klei. Het kan allemaal! Neem gerust een kijkje tussen ons knutselmateriaal. Misschien krijg je er wel nieuwe ideeën van.

Elke kind maakt graag eens figuurtjes en juwelen met strijk- en andere parels. De strijkparels van Hama zijn van de beste kwaliteit, wil je je figuur vereeuwigen? Vraag dan aan mama of papa om het strijkijzer erop te plaatsen, en klaar is kees! Met Aquabeads kan je ook figuren maken door de parels aan elkaar te kleven met water. Volg de instructies en maak heel toffe 3D figuren zoals voertuigen of een kroontje.

De muzikantjes onder ons durven wel eens creatief om te springen met muziekinstrumenten. Een keyboard of een gitaar om de toffe deuntjes te spelen en een microfoon om die prachtige stem te gebruiken.

Heeft je kind een passie voor mode? Laat hem zijn eerste creaties naaien of breien met de kindvriendelijke setjes op onze webshop.

Met Diamond Painting kom je volledig tot rust en kun je adembenemende meesterwerken maken. Bij diamond painting plaats je honderden glinsterende steentjes, een voor een, op een zelklevend canvas met kleurcodering om zo een levendig, glinsterend kunstwerk te creëren. Diamond Painting is er voor jong en oud.

Laat je kind spelenderwijs bijleren met onze educatieve- en wetenschap – speelsets.

Zoals je ziet, vind je bij Multi Bazar voor elke creatieveling en hobbyist wel iets!