Zwembad Verwarming

Verleng je zwembadseizoen met een goede verwarming

Elektrisch

Elektrische zwembadverwarming is goedkoop en een snelle, eenvoudige manier om je zwembad te verwarmen. Niet geschikt voor zwembaden met een volume groter dan 12000 liter.

Warmtepomp

Wanneer u een groot zwembad hebt, is het aangeraken om een warmtepomp te nemen. Een warmtepomp haalt de warmte uit de lucht, die warmte wordt afgegeven aan het water.Hoe warmer de buitenlucht, hoe beter je pomp gaat werken. Een warmtepomp is een milieuvriendelijke en betrouwbare oplossing. De minimale buitentemperatuur om de warmtepomp te gebruiken is 9°, een warmtepomp kan je zwembad tot maar liefst 40° opwarmen.

Hot Splash Warmtepomp 3.5kW Aquamini Plug&Play warmtepomp 3.5kW Aquamini Plug&Play warmtepomp 5.6kW Exit Plug&Play warmtepomp 5.5kW
Inhoud Zwembad tot 10 m³ tot 12 m³ tot 20 m³ tot 22 m³
Input 0.6kW 0.6kW 1.26kW 1.3kW
Maximale Output 3.5kW 3.5kW 5.5kW 5.5kW
Shop online Koop nu Koop nu Koop nu Koop nu

Zonneverwarming

Zonneverwarming is milieuvriendelijk en de goedkoopste manier om je zwembad te verwarmen, ideaal als het mooi en warm weer is. Het water gaat hiermee minder snel verwarmen dan met de toestellen hierboven, maximum 4°C. Je kan meerdere verwarmingselementen op elkaar aansluiten, om een groter effect te bekomen.


Ook interessant?

Opstart zwembad

Zwembadfilterpomp

Zwembadstofzuiger

Veelgestelde vragen

Onderhoud zwembad