Carnaval
Prins & Prinses Carnaval

Carnaval

Haal de feesthoedjes maar boven want Carnaval is hier. Multi Bazar biedt inspiratie aan zowel kids, dames en heren, laat je fantasie de vrije loop en verras je omgeving met de mooiste verkleedkostuums. Maak je outfit helemaal on point met de juiste accessoires en gadgets. Plant u een feestje? Gebruik dan onze handige checklist en maak er iets onvergetelijks van.

Prins & Prinses Carnaval

Wie wordt prins & prinses carnaval 2019?

Koop jouw carnavalsoutfit bij Multi Bazar, neem één van jouw mooiste, gekste of origineelste foto met deze outfit, plaats deze op onze facebookpagina en win jouw aankoopbedrag terug (in een aankoopbon).
De twee winnaars (1 jongen en 1 meisje) worden bekendgemaakt op 6 maart. Zij worden persoonlijk gecontacteerd via facebook en openbaar op de facebookpagina gedeeld.
De actie loopt van 13 februari tot en met 5 maart. Veel succes!

Thema Toppers

Heb je geen inspiratie voor het perfecte kostuum? Hieronder vind je de trends van dit moment en de all-time klassiekers waar je gegarandeerd mee scoort.

Emoticons

Een lachend kakske, verliefde ogen of tranen van het lachen. Het kan allemaal, kies jouw favoriete emoticon en vier dit jaar carnaval als één van hen.

Glitter & Glamour

Schitter je graag en houd je ervan om in de spotlight te staan? Kies dan voor de glitter en glamour collectie. Gouden en zilveren pailletten zorgen ervoor dat jij extra hard straalt.

Eenhoorn

Wie houdt er niet van? Dompel jezelf onder in de fantasiewereld van de kleurrijke eenhoorns en ga volledig voor het uiterlijk van dit edele dier, inclusief eenhoornhaar! Benieuwd hoe jij jouw kapsel kan omtoveren? Bekijk dan snel het filmpje.

Thema's

Sprookjesfiguren

Altijd al in een echte sprookjeswereld willen leven? Verkleed jezelf als prinses, waan jezelf in een echt kasteel en laat je verwennen.

Helden

Droom je ervan om een held te worden? Alles begint bij het kostuum, kruip in de huid van jouw held, bestrijd de vijand en breng de vrede terug!

Studio 100

Fan van K3, de Nachtwacht of toch nog liever Bumba en Maya? Hier vind je alle kostuums van jouw favoriete studio 100 helden.

Volwassenen

Wie dacht dat carnaval enkel voor kinderen was is mis! Ook voor de volwassenen is dit het perfecte moment om zichzelf te verkleden in hun favoriete personage.

Accessoires

Maak jouw outfit helemaal geslaagd door de passende accessoires. Want wat is nu een politieagent zonder handboeien of een soldaat zonder geweer?