+32 (0)51 545 575

Verlanglijsten bij Multi Bazar

Wij bij Multi Bazar gaan voortdurend op zoek naar de laatste trends en nieuwigheden en proberen een zo volledig mogelijk assortiment aan te bieden. Op onze webshop vindt u een ruime greep uit ons aanbod. Zo kan u thuis rustig kiezen, stuur ons een mailtje en we voegen de artikelen aan uw lijst toe. Voor promoties en speciaal voor u bestelde artikelen, vragen we dat u ze ook werkelijk afneemt.

U krijgt van ons ook natuurlijk gratis het nodige aantal kaartjes om bij uw eigen uitnodiging te voegen, met de mededeling waar uw vrijblijvende verlanglijst te vinden is.
Bij ons vindt u onder andere de hipste kledingmerken en het coolste speelgoed, ook voor grote broer/zus. Dit kan een mooie aanvulling voor uw verlanglijst zijn.

Bij aanleg van uw lijst, kunt u om een uitgebreide rondleiding in onze winkels vragen. Deze worden steevast gegeven door goed opgeleid personeel dat u op elk moment met raad en daad zal bijstaan.

Wij aanvaarden graag telefonische of via de webshop bestelde geschenken. Uw relatie betaalt dan via overschrijving.

Uw lijstje staat online op onze website www.multibazar.be. U, als lijstlegger, kan de lijst op deze manier volgen vanaf de dag van de reservatie door middel van een loginnaam en paswoord die u krijgt bij het opstellen van uw geboortelijst.

Familie, vrienden en collega’s kunnen via het internet een geschenk kopen. De koper hoeft in het formulier enkel als naam de familienaam in te geven. Het wachtwoord is de voornaam van het kind waarvoor de lijst ligt. (Voor samenwoonlijst: naam = achternaam van 1 van de partners; wachtwoord = voornaam 1 van de partner)

Nadat de koper de lijst heeft bevestigd door op de zoekknop te drukken, krijgen ze een overzicht van de nog beschikbare artikelen.
Indien u uw geboortelijstje niet online wilt, is dit uiteraard ook mogelijk. 

U kan ook vermelden dat u cadeaubons wenst. Deze zijn dan geldig voor het volledige assortiment van onze winkels.


Geboortelijst

Communie- of Lentefeest

Verwacht je binnenkort een baby? Dan heb je ongetwijfeld nood aan verschillende babyproducten, zoals een babyfoon en een badje. Leg dus snel een geboortelijst aan en geniet mee van tal van voordelen!

De geboortelijst leggen doe je best zo’n 3 à 4 maanden voor de geboorte van je baby. Geboortechecklijst: een handig overzicht, zodat je zeker niets vergeet!

Wanneer u uw lijst afsluit hebt u recht op een cadeaubon van 5 tot 10% op de waarde van alle artikelen van uw lijst die u geschonken werden of die u zelf kocht. 5% wanneer de totale aankoopsom kleiner is dan € 500 en 10% vanaf € 500 (15% voor tweelingen). Promotieartikelen tellen mee om dit bedrag te bereiken, maar worden daar niet in verrekend.

Doe jij binnenkort uw communie of lentefeest? Kom langs in onze winkel en vul je kar met alle geschenken die jij graag zou willen! Wij zetten je cadeautjes mooi in een kast, zodat je vrienden en familieleden ze kunnen bekijken. Je verlanglijst wordt ook op onze webshop geplaatst: zo kan je thuis volgen welke geschenken verkocht zijn en kunnen er online geschenken aangekocht worden.

Bij het afsluiten van je verlanglijst krijg je een cadeaubon van 10% op het totaal van alle verkochte artikelen (als er voor minimaal € 250 van je verlanglijst gekocht is, niet geldig op spelconsoles en artikelen die in promotie staan).

Geboortelijst Communie- of Lentefeest



Verjaardagslijst

Samenwoonactie

Je verjaardag, de leukste dag van het jaar!
Vrienden komen op bezoek en je maakt er een leuk feest van. Maar wat moeten ze jou geven? Om het hen makkelijk te maken kan je een verlanglijstje van je favoriete producten aanleggen. Je verlanglijst wordt ook op onze webshop geplaatst. Zo kan je thuis volgen welke geschenken verkocht zijn en kunnen er online geschenken aangekocht worden.

Bij het afsluiten van je verlanglijst krijg je een cadeaubon van 10% op het totaal van alle verkochte artikelen (als er voor minimaal € 250 van je verlanglijst gekocht is, niet geldig op spelconsoles en artikelen die in promotie staan)

Al een tijdje samen met jouw vriend of vriendin? Dan zal samenwonen en of een huwelijk een logische stap zijn in jullie relatie. Maar enkel over een woonst beschikken is niet meteen voldoende om samen te wonen. Het huis moet ook gevuld geraken met allerhande benodigdheden.

Wanneer u de lijst afsluit hebt u recht op een cadeaubon van 5 tot 10% op de waarde van alle artikelen van uw lijst die u geschonken werden of u zelf kocht. De waardebon bedraagt 5% wanneer de totale waarde van de lijst tussen de 250 en  de 500 euro ligt. Wanneer de waarde hoger is dan € 500, bedraagt de bon maar liefst 10%.

Verjaardagslijst Samenwoonactie