American Tourister Urban Groove Ug15 Laptop Backpack 15.6 Inch Urban Black

€ 69,00
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Deze laptop rugzak van American Tourister is stijlvolle tas, die voorzien is van een 15,6" laptopvak. Deze tas is uitermate geschikt om te gebruiken als werktas, maar kan natuurlijk ook als alledaagse tas gebruikt worden, waarin je soms ook je laptop meeneemt. Om er zeker van te zijn dat je laptop past in deze laptop rugzak van American Tourister is het aan te bevelen om de buitenafmetingen van je laptop even op te meten en deze naast de buitenafmetingen van deze tas te leggen. Als je zeker wilt weten dat je laptop past, dan dient de buitenafmeting van je laptop kleiner te zijn dan deze laptop rugzak. De buitenafmetingen van de tas zijn H 45 x B 27 x D 22 en je krijgt op deze tas 2 jaar garantie.
Het geïntegreerde vak beschermt je laptop
Deze American Tourister tas heeft een 15,6" laptopvak. Dit biedt extra bescherming voor je laptop tegen stoten dan je laptop in het hoofdvak van je tas plaatsen. Zo is je dure laptop goed beschermd en hoef je je geen zorgen te maken over eventuele beschadigingen.
Laptopvak + Tabletvak
Niet alleen een laptopvak, maar ook nog als extra een tabletvak. Dus je laptop + tablet, of één van beiden neem je eenvoudig mee in deze laptop rugzak van American Tourister. Net als bij een laptopvak heeft een apart vak voor je tablet als voordeel dat je tablet niet in aanraking komt met scherpe objecten in je tas, en er dus veel langer als nieuw uit blijft zien.
Compartiment voor je waterfles
Je bent zuinig op je laptop en je wilt natuurlijk voorkomen dat je laptop in aanraking komt met vocht of water. Als je je tas voor werk of school gebruikt, wil je wel drinken mee kunnen nemen. Omdat deze tas van American Tourister voorzien is van een compartiment voor een waterfles kun je met een gerust hart je waterfles meenemen, zonder stil te staan bij de veiligheid van je laptop. Daarnaast grijp je eerder naar je waterfles als deze zichtbaar is. Zo kom jij eenvoudiger aan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid vocht.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:American Tourister Urban Groove Ug15 Laptop Backpack 15.6 Inch Urban Black
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 874734
Type Laptoptassen rugzak
EAN-code 08747341 | 5400520170552
Catalogusnummer 143778/1041
Merk American Tourister by Samsonite
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.