Ansmann Wl250Bslim Professionele Werkplaatslamp Led

Advies prijs € 9,99
Uw voordeel
€ 1,49
14,91
€ 8,50
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Jouw projecten, jouw passie, jouw lamp
Met de Ansmann WL250B slim hebben wij een echte allrounder aan het assortiment toegevoegd. Met de nieuwste COB-LED-technologie en extra lamp aan de lampenkop is de werkplaatslamp perfect geschikt voor werkzaamheden aan de hefbrug, bij inspecties, in werkplaatsen, de industrie, in huis, in de tuin of garage. De handzame en betrouwbare lamp kan daardoor moeiteloos worden geïntegreerd in veeleisende dagelijkse werkzaamheden.
Krachtige lichtopbrengst
Door het gebruik van de nieuwste COB-LED-technologie produceert de lamp een aangenaam wit licht. De heldere hoofdlamp haalt daarbij een lichtsterkte tot 215 lumen. Dankzij de brede verlichtingshoek wordt het felle licht gelijkmatig verdeeld, zodat kleine details net als grote oppervlakken homogeen verlicht worden. Een extra LED op de lampen kop biedt een krachtig precisielicht, waarmee u gegarandeerd niets meer over het hoofd ziet.
Ergonomisch, praktisch, veelzijdig
De robuuste en stootvaste behuizing is bijzonder bestand tegen mechanische belasting en is geschikt voor veelzijdig gebruik. Het uitklapbare bevestigingsbeugel maakt eenvoudig ophangen van de lamp mogelijk. Drie magneten aan de achterzijde dienen voor de fixatie en uitlijning van de lamp aan metalen voorwerpen. Hierdoor blijven de handen vrij voor uw werk in de werkplaats, op bouwplaatsen of bij montagewerkzaamheden.
Sterke technische waardenwerkt op batterijen
De WL250B slim werkt op vier AA batterijen (penlite ). Zo is de werkplaatslamp altijd en overal te gebruiken. Zelfontlading en lange stilstandtijden door lege accu's zijn dus verleden tijd. Toch staat de WL250B slim voor een lange verlichtingstijd. Onderweg of thuis: met de WL250B slim heeft u altijd de juiste begeleider die licht in donker brengt!
Uitvoering:
Zijdelingse oppervlakteverlichting en lamp in de lampenkop
Krachtige COB-LED's
3 bevestigingsmagneten aan de achterkant
Uitklapbare beugel
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ansmann Wl250Bslim Professionele Werkplaatslamp Led
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 871609
Type Werklampen
Catalogusnummer 1600-0265
EAN-code 08716095 | 4013674153091
Merk Ansmann
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.