Ansmann Wl390R Oplaadbare Werkplaatslamp

Advies prijs € 19,99
Uw voordeel
€ 0,49
2,45
€ 19,50
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Jouw projecten, jouw passie, jouw lamp
Ansmann staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid! De hoogwaardige WL390R is een werkplaatslamp met een dun lampdesign. De handzame en betrouwbare lamp integreert zich moeiteloos in het veeleisende dagelijks leven voor allerlei werkzaamheden, zowel in het huishouden als op de hefbrug, bij inspecties in werkplaatsen of in de industrie vooral op moeilijk bereikbare plaatsen.
Krachtig, robuust en veelzijdig
Door het gebruik van SMD-LED-technologie biedt de lamp twee kleurtemperaturen aan! De SMD-LED's kunnen een aangenaam warm of intensief wit licht produceren en bieden daarmee het juiste licht voor uw toepassing. De hoofdlamp bereikt een helderheid van maximaal 385 lumen. Dankzij de brede verlichtingshoek wordt het felle licht gelijkmatig verdeeld, zodat kleine details net als grote oppervlakken homogeen verlicht worden. De extra LED op de lampkop biedt een krachtig precisielicht voor een gedetailleerde verlichting.
Compact en extreem licht
De behuizing is smal en handzaam gemaakt. Het oppervlak zorgt voor de nodige grip bij veeleisende werkzaamheden. Twee geïntegreerde bevestigingsmagneten aan de achterkant van de lamp dienen voor de bevestiging en uitlijning met metalen voorwerpen en voor het eenvoudig opbergen op de werkplaatswagen. Daardoor blijven beide handen vrij voor optimale montagewerkzaamheden. Met behulp van de grote knop wordt tussen de kleurtemperaturen van de hoofd-LED geschakeld. De kleine toets schakelt de extra LED.
Oplaadbaar voor duurzaam gebruik
Een vast ingebouwde lithium-ion-accu met 3,7V en een capaciteit van 1200 mAh zorgt voor een lange lichttijd. De werkplaatslamp komt daarbij tot 3 uur, het extra licht tot ca. 5 uur verlichtingsduur. De WL390R kan met behulp van de meegeleverde USB type C-kabel via alle USB-interfaces worden opgeladen en dat heel snel en eenvoudig!
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ansmann Wl390R Oplaadbare Werkplaatslamp
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 871610
Type Werklampen
Catalogusnummer 1600-0440
EAN-code 08716101 | 4013674182848
Merk Ansmann
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.