Anti-Condens Artnog 5Ml

€ 9,95
Special Price € 4,95
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

ARTNOG 600+ antidamp 'the art of no fog' .
Antidamp spray.
Geen aangedampte brilglazen meer!
Heel veel mensen die een bril, veiligheidsbril of gelaatsmasker moeten dragen hebben te maken met aandamping. Dit resulteert in een discomfort, ja tot zelfs onveilig kunnen uitvoeren van dagdagelijkse taken in de werkomgeving.
Oplossing:
Mede door COVID-19 zijn we meer dan ooit geconfronteerd met aandamping van (veiligheids)brillen en gelaatsmaskers al dan niet in combinatie met mondmaskers.
Samen met onze partner hebben we het Artnog product ontwikkeld. Een spray die een zowel reinigende als dampwerende werking heeft. Dit enkel in gebruik/combinatie met het speciaal ontwikkelde microvezeldoekje.
Met 24 jaar ervaring als opticien-optometrist en als zaakvoerder Optiek Decraene kan ik 100% garanderen dat Artnog geen schade toebrengt aan uw glazen.
Gebruik:
Artnog is heel eenvoudig in gebruik. Spuit met de dispenser op het oppervlak en reinig de glazen op met de speciale microvezel. Wrijf zeker het volledige oppervlak (nasale kanten bril niet vergeten) open met de microvezel, niet afwrijven. Indien er harde deeltjes zoals zand op het oppervlak liggen, gelieve dan eerst te spoelen met water om krassen te voorkomen.
Artnog is uniek op de markt. Het kan niet alleen gebruikt worden op standaard veiligheidsbrillen, gelaatsschermen, spiegels, objectieven maar is ook uiterst effectief voor optische glazen met of zonder ontspiegeling
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Anti-Condens Artnog 5Ml
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 809303
Type Antidampspray
EAN-code 08093035 | 8253351358203 | 8253351358210
Catalogusnummer 551
Merk Multi Bazar Selectie
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.