Attitudez Reiskoffer Air-Z Large Coffee Brown 76X49X31Cm

€ 89,00
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Op zoek naar de perfecte reiskoffer voor je avonturen? Zoek niet verder! Onze prachtige Coffee Brown reiskoffer is de ultieme metgezel voor reizigers met een verfijnde smaak. Met zijn rijke, warme bruine tint en duurzame constructie is deze koffer de belichaming van stijl en functionaliteit.

Waarom zou je voor onze Coffee Brown reiskoffer kiezen?

Elegant Ontwerp: De diepe koffiebruine kleur straalt klasse uit en valt op tussen de standaard zwarte koffers. Of je nu op zakenreis gaat of een exotische vakantie plant, deze koffer voegt een vleugje verfijning toe aan je reisstijl.

Duurzaamheid: Onze reiskoffer is vervaardigd uit hoogwaardig materiaal dat bestand is tegen stoten, schokken en ruwe behandeling. Of je nu vliegt, rijdt of over hobbelige wegen reist, je bezittingen zijn altijd veilig en goed beschermd.

Slimme Indeling: Met een ruim hoofdcompartiment, handige ritsvakken, en inpakriemen, is onze koffer ontworpen om al je spullen georganiseerd te houden. Geen gedoe meer met overvolle koffers!

Soepel Vervoer: Dankzij de 360-graden draaiende wielen en een telescopisch handvat rol je deze koffer moeiteloos door luchthavens en straten. Reizen is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

TSA-Goedgekeurd Slot: Met het ingebouwde TSA-goedgekeurde slot hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid van je bagage. De douane kan de koffer inspecteren zonder het slot te beschadigen.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Attitudez Reiskoffer Air-Z Large Coffee Brown 76X49X31Cm
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 883560
Merk AttitudeZ
Catalogusnummer A20.1103
EAN-code 08835604
Type Harde reiskoffers
Maat 76 cm
Kleur Bruin
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.