Baboa Borstkolf Deluxe

€ 79,95
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Met de Baboa Draadloze Borstkolf geef je jouw baby de beste zorg die het verdient, terwijl jij vol vertrouwen jouw moedermelk op een comfortabele en efficiënte manier afkolft. Ervaar het gemak en de vrijheid van draadloos en handsfree kolven, en ontdek hoe deze innovatieve borstkolf jouw borstvoedingservaring naar een hoger niveau tilt. Met 4 verschillende modi, een handig anti-backflow systeem en een compact design, is de Baboa Borstkolf jouw onmisbare partner in het ouderschap.
Draadloos en handsfree kolven: Ervaar ultieme vrijheid en comfort tijdens het afkolven, zonder vervelende draden die je belemmeren.
Verschillende intensiteit standen: Kies uit 3 verschillende modi en 9 niveaus om de afkolfervaring volledig aan jouw wensen aan te passen.
Compact en licht design: Neem de borstkolf gemakkelijk overal mee naartoe en kolf waar en wanneer jij dat wilt.
Anti-backflow technologie: Zorgeloos kolven dankzij het anti-backflow systeem, waardoor melk niet kan terugstromen naar de borst.
Inclusief handige accessoires: Ontvang een tasje, BH-verlengstukje, en 3 extra inzettrechters voor extra gemak en comfort.
BPA-vrij: De borstkolf is vrij van gevaarlijke en giftige stoffen, waardoor je met een gerust hart kunt kolven.
USB-Oplaadbaar: Bespaar geld en gebruik de meegeleverde USB-kabel om de draadloze borstkolf snel op te laden
Extra stil in gebruik: Met slechts 30dB aan geluid, kun je discreet en bijna geruisloos kolven, zonder de rust van je baby of van jou collega’s op de werkvloer te verstoren.

Zorgmodus: Deze modus is ontwikkeld voor een zachte en kalmerende ervaring tijdens het afkolven. De zachte masserende zuigkracht imiteert het natuurlijke zuiggedrag van een baby, wat een ontspannende en rustgevende sfeer creëert. De Zorgmodus is ideaal voor het opwekken van de toeschietreflex en biedt een comfortabele start van het afkolven.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Baboa Borstkolf Deluxe
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 886136
Merk Baboa
Catalogusnummer A00277097
EAN-code 08861368 | 2950030314128
Type Borstpomp
Maat Overige
Kleur Wit
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.