Baby Bjorn Wipstoeltje Bliss Geweven Klassiek Quilt Zandgrijs

€ 199,90
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Wipstoeltje Bliss is een licht en handig wipstoeltje met natuurlijke schommeling dat het leven met jonge kinderen gemakkelijker en leuker maakt.
Ergonomisch
Natuurlijke schommelbeweging
3,6-13 kg, vanaf 53,3 cm)
0–2 jaar
Waarom zou ik een wipstoeltje kopen?
Onze lichtgewicht wipstoeltjes zijn gemakkelijk te verplaatsen en mee te nemenze zijn een knus plekje waarin je baby dicht bij jou kan spelen. Het natuurlijke schommelen van een wipstoeltje heeft vaak een troostend effect op een zeer jonge baby. Naarmate je baby groeit en leert hoe het zelf schommelen werkt, wordt het wipstoeltje nog leuker en worden het evenwichtsgevoel en de motorische vaardigheden van je baby bevorderd.

Is het wipstoeltje makkelijk mee te nemen?
Ja, Wipstoeltje Biss is licht en makkelijk in te klappen. Je kunt hem in je hele huis gebruiken of meenemen naar een etentje bij vrienden (ingeklapt past het wipstoeltje precies in de mand onder je kinderwagen).

Wat is het verschil tussen een wipstoeltje en een schommel?
Ons wipstoeltje schommelt natuurlijk door de eigen bewegingen van je baby, in tegenstelling tot een batterij of elektrisch aangedreven schommel. Dit betekent dat ons wipstoeltje minder weegt, waardoor je hem makkelijker kunt verplaatsen of meenemen.

Krijgt mijn baby de juiste ondersteuning in een wipstoeltje van BabyBjörn?
Onze wipstoeltjes hebben een ergonomisch ontwerp dat de rug, nek en hoofd van je baby optimaal ondersteunt. De stoffen zitting verdeelt het gewicht van je baby gelijkmatig, en het wipstoeltje heeft drie verschillende standen, zodat je het kunt aanpassen naarmate je baby groeit.

Hoe lang kan ik Wipstoeltje Bliss gebruiken?
Je kunt Wipstoeltje Bliss gebruiken vanaf de geboorte tot ongeveer 2 jaar. In de eerste maanden, totdat je baby probeert te gaan zitten, kun je hem gebruiken als wipstoeltje.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Baby Bjorn Wipstoeltje Bliss Geweven Klassiek Quilt Zandgrijs
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 884041
Merk Baby Bjorn
Catalogusnummer 6217
EAN-code 08840417 | 7317680062178
Type Relaxen
Maat Overige
Kleur Beige
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.