Baby Born Sister Brunette 43Cm

€ 69,95
Special Price € 49,95
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

De bruinharige zus met het LOVE-shirt en de rok in jeanslook houdt meer dan wat dan ook van haar broers en zussen. Daarom deelt ze alles met hen. Omdat BABY born en iedereen in de broers en zussen even groot zijn, kunnen ze gemakkelijk kleding en accessoires wisselen. Alleen met haar bloemenlegging is ze een beetje kritisch. Het meisje met het zacht aanvoelende lijfje heeft flexibele kniegewrichten en kan helemaal alleen staan, het liefst in haar turquoise schoenen. Oeps, nu is ze gevallen en de tranen stromen. We hebben haar al zo vaak gezegd dat ze tijdens het hardlopen niet uit haar fles mag drinken. Eerst het kapsel rechttrekken met de kam, de haarelastiekjes en de kleurrijke clips en dan kan de wandeling naar het zwembad doorgaan. Zwemmen staat ook bovenaan hun populariteitslijst.
Specificaties:
Zes levensechte functies voor speelplezier
Het afwisselend (rollen)spel met BABY Born stimuleert de verbeelding en ondersteunt aantoonbaar de ontwikkeling van sociale vaardigheden en waarden zoals verantwoordelijkheid, communicatie en empathie.
Inhoud: shirt, rok, legging, schoenen, flesje, haarborstel, 2 spiraalvormige elastische banden, 4 haarclips en elk 1 vriendschapsarmband voor kind en pop.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Baby Born Sister Brunette 43Cm
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 827667
EAN-code 08276674 | 4001167830352
Catalogusnummer 830352
Merk Baby born
Type Poppen
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.