Babybjorn Wintercape Voor Draagzak Zwart

€ 99,90
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Wil je jouw draagzak ook in de koudere wintermaanden dragen, dan is onze BabyBjörn Wintercape ideaal. De ultralichte cape is gevoerd, wind- en waterafstotend en speciaal ontwikkeld om je baby te beschermen tegen de kou. We raden je aan om passende kleding voor de weersomstandigheden te kiezen en regelmatig te controleren of je baby het niet te warm of te koud heeft.
De cape is ultralicht en past goed in de binnenzak, zodat je hem gemakkelijk mee kunt nemen. De binnenzak is alleen bedoeld om de cape op te bergen en wordt ondersteboven geplaatst om te voorkomen dat kleine handjes en voetjes erin vast komen te zitten.
De capuchon is eenvoudig te bevestigen en te verwijderen. Hij is ook omkeerbaar, wat betekent dat je hem kunt gebruiken als je je baby met het gezicht naar je toe of van je af draagt. De capuchon is speciaal ontworpen om frisse lucht naar binnen te laten stromen. Denk eraan dat je er altijd voor moet zorgen dat je baby goed en onbelemmerd kan ademen. Als je de capuchon niet gebruikt, kun je hem opbergen in de praktische zak aan de buitenkant van de cape.
Je kunt de cape gebruiken bij alle draagzakken van BabyBjörn. De cape is eenvoudig te bevestigen, af te nemen en bij te stellen.
Je kunt de cape gebruiken vanaf de geboorte totdat je kind ongeveer 2 jaar oud is. Met de knoopsluiting aan de onderkant kun je de lengte van de cape aanpassen naarmate je baby groeit.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Babybjorn Wintercape Voor Draagzak Zwart
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 876118
Merk Baby Bjorn
Catalogusnummer 28121
EAN-code 08761187 | 7317680281210
Type Baby Bjorn Mini
Maat Overige
Kleur Zwart
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.