Babymoov Extra Camera Yoo Master Plus

€ 99,90
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Deze extra camera is geschikt voor de Babymoov Yoo Master Plus Beeldbabyfoon en is een echte master onder de babyfoons! Deze digitale babyfoon is eenvoudig in gebruik en gemakkelijk te bedienen in combinatie met de apart verkrijgbare ouderunit. Je houdt je kleine goed in de gaten zowel overdag als 's nachts dankzij de infrarood camera en automatische nachtmodus.
Met deze extra camera voor de Yoo Master Plus Babyfoon is het mogelijk om meerdere kinderkamers in de gaten te houden. De babyfoon is uit te breiden tot wel 4 camera's! Het grote voordeel van de Yoo Master Plus babyfoon is dat de camera 360° kan roteren. Beweeg hem met de knopjes op de ouderunit van links naar rechts en van boven naar onder, om de beste positie te vinden om je kleine in de gaten te houden.
De handige Sleep Technologie met VOX-functie zorgt ervoor dat de babyfoon automatisch stopt met zenden wanneer je baby stil is. De babyfoon waarschuwt je zodra er geluid gedetecteerd wordt, zo kunnen jij en je kleine rustig slapen zonder blootgesteld te worden aan golven. Dat werkt ook nog eens energiebesparend! Hij heeft 3 alarmstanden waar je uit kunt kiezen: geluidsalarm, visueel alarm of trilmodus.
Verder is deze beeldbabyfoon uitgerust met een temperatuur indicator, kan hij 8 zachte slaapliedjes afspelen om je kindje gerust te stellen en kan je tegen je kindje praten via de babyfoon door middel van de terugspreekfunctie op de aparte ouderunit. Uiteraard is het volume aanpasbaar en heeft hij een 2x zoomfunctie. Hij wordt geleverd inclusief Jack-kabel voor de babyunit.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Babymoov Extra Camera Yoo Master Plus
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 873758
Merk Babymoov
Catalogusnummer A014428
EAN-code 08737588 | 3661276181441
Type Extra Unit
Maat Overige
Kleur Wit
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.