Babymoov Verzorgingsset Matcha

€ 39,99 € 0,41
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

De nieuwe Babymoov verzorgingsetui met eco-ontwerp heeft alle accessoires die nodig zijn voor de dagelijkse hygiëne van uw baby. Een nuttig kraamcadeau voor toekomstige ouders!
Omdat we zo goed mogelijk in uw behoeften willen voorzien, hebben we voor de samenstelling van deze verzorgingsetui 10 onmisbare toiletaccessoires geselecteerd.
Thuis of buitenshuis vindt u hierin alles wat u nodig heeft voor de verzorging van uw baby, met een digitale thermometer om zijn temperatuur in de gaten te houden, de onmisbare babysnuiter, een badthermometer om er zeker van te zijn dat het badje de juiste temperatuur heeft, alles wat nodig is voor de verzorging van zijn nageltjes (mini nagelknipper, schaar met ronde punten en vijl), plus een op de vingertop te schuiven massageborsteltje voor het tandvlees en een te koelen bijtring om de pijn van baby’s eerste tandjes te verlichten.
We hebben verder een mooi, heerlijk zacht haarborsteltje van hout met FSC-certificering toegevoegd om de haartjes van uw baby te borstelen. 3 herbruikbare doekjes maken deze etui compleet, van katoen om het kwetsbare huidje van baby te respecteren en het gebruik van eenmalig bruikbare katoen te beperken.
U kunt deze etui organiseren zoals u wilt en naar keuze de binnen- en buitenvakken of de compartimenten met elastiek gebruiken. U beschikt verder over vrije opbergruimte om de etui aan te vullen met baby’s eigen spulletjes.Deze praktische etui is eenvoudig mee te nemen in uw luiertas. Met zijn grote hengsel is het eenvoudig te vervoeren en op te hangen, waar u ook bent.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Babymoov Verzorgingsset Matcha
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 869133
Merk Babymoov
Catalogusnummer A032007
EAN-code 08691330 | 3661276177895
Type Verzorgingssets
Maat Overige
Kleur Groen
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.