Barbecook Loewy 45 Houtskoolbarbecue Zwart

€ 119,00
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Wie houdt van een authentieke barbecuebelevenis, kiest over het algemeen voor een houtskool BBQ. Het avontuurlijke kantje die erbij komt kijken is voor velen een echte trigger. Een houtskool BBQ maak je aan met kolen of briketten. Eenmaal opgewarmd, kan dit type BBQ heel hoge temperaturen bereiken. Dé iconische houtskoolbarbecue van Barbecook is zonder twijfel de Loewy, een model met een gestroomlijnd design dat het hart van diehard barbecuefanaten ongetwijfeld sneller doet slaan. Deze houtskool BBQ is beschikbaar in meerdere maten en afwerkingen: met grilloppervlakten van 40 tot 55 cm en in geëmailleerd of roestvrij staal, keuze genoeg! Maak kennis met de Loewy 45!
Het cliché bestaat dat het aanmaken van een houtskool BBQ moeilijk zou zijn. Niets is minder waar! Dankzij het QuickStart® systeem van de Loewy 45 houtskoolbarbecue is dit een fluitje van een cent. Met enkele vellen krantenpapier en de juiste technieken is het klusje zo geklaard. Eenmaal de Loewy 45 houtskoolbarbecue aan is, kan het grillen beginnen. Intens of zacht? Het kan allemaal dankzij het rooster die op drie verschillende hoogtes kan worden geplaatst. Met de regelbare luchttoevoer onderaan de houtskool BBQ behoud je bovendien een optimale controle over je vuur. Last van wat wind? Geen probleem, de Loewy 45 houtskoolbarbecue beschikt over een windscherm. Als je er echter zeker van wil zijn dat de weersomstandigheden geen roet in het eten komen strooien, gebruik je ook best de Barbecook dome, deze tool bootst een deksel na en het reflecterende effect zorgt ervoor dat je bereidingen op-en-top geslaagd zijn. Verder heeft de Loewy 45 houtskoolbarbecue ook een roestvrij stalen rooster, uiterst duurzaam en extreem makkelijk in onderhoud!
Een van dé eigenschappen van de Loewy 45 houtskool BBQ is het QuickStart® & QuickStop systeem. Met het QuickStart® systeem steek je je houtskool BBQ heel gemakkelijk aan.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Barbecook Loewy 45 Houtskoolbarbecue Zwart
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 698317
Type Houtskoolbarbecue
EAN-code 06983178 | 5400269202255
Merk Barbecook
Catalogusnummer BC-CHA-1007
Kleur Zwart
Verzendwijze Levering door eigen dienst Multi Bazar (geldig in West- en Oost-Vlaanderen). Levertermijn op afspraak, wij nemen contact met u op.