Barbecook Olivia Nylon Tang Uit Rvs Zwart 42Cm

€ 16,95
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Onmisbaar bij een barbecue zijn de juiste accessoires, want hoe zou je anders je groentjes omdraaien of je stuk vlees aansnijden? Het is dus van groot belang jezelf te voorzien van enkele degelijke barbecuebenodigdheden. Een van dé klassiekers onder de barbecue accessoires is een BBQ tang, handig om je ingrediënten om te draaien, te verleggen of van de barbecue af te halen. Maak kennis met de Olivia barbecuetang van Barbecook, een praktisch barbecue accessoire die er ook nog eens prachtig uitziet.

Het ideale barbecue accessoire
Barbecook’s Olivia BBQ tang is het ideale accessoire om jouw bereidingen makkelijk vast te grijpen en om te draaien, te verleggen of gewoon van je barbecue af te nemen. Uit hygiënische redenen is het aangeraden steeds twee barbecuetangen te gebruiken, één voor rauwe ingrediënten en één voor gebakken ingrediënten. Je kan het ook gebruiken als serveertang of keukentang.

Kwalitatief en robuust design
Dankzij het unieke ontwerp van de Olivia BBQ tang verliest het geen grip en glippen de ingrediënten dus niet weg bij het grijpen. Vermijd te allen tijde het gebruik van een vork voor het vastnemen van bijvoorbeeld vlees, dit zou er namelijk voor kunnen zorgen dat het vocht eruit wegsijpelt en je vlees kurkdroog wordt. De Olivia barbecuetang is gemaakt uit roestvrij staal en is afgewerkt met de materialen glasvezel en nylon. Het accessoire is bestand tegen temperaturen tot 230 °C, je hoeft je dus geen zorgen te maken dat het te heet zou worden. Verder is de barbecuetang 41,5 cm lang wat een veilige afstand garandeert tussen je handen en het vuur. Gebruik toch steeds voor de zekerheid ook hittebestendige handschoenen om ongelukken te voorkomen. Het handvat van de BBQ tang is zo ontworpen dat je het makkelijk kan ophangen aan de accessoirehaken van je barbecue, bijvoorbeeld aan de haken van de Stella gasbarbecue of de elektrische barbecue Alexia.

Vaatwasbestendig
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Barbecook Olivia Nylon Tang Uit Rvs Zwart 42Cm
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 876081
Type Tangen
Catalogusnummer BC-ACC-7047
EAN-code 08760814 | 5400269210755
Merk Barbecook
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.