Barbecook Promo Magnus Premium + Hoes

€ 449,00
Gratis hoes
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

De Barbecook Magnus Premium is een revolutionaire barbecue met een modern en strak design dat zijn weerga niet kent. Dit product biedt de perfecte combinatie van comfort en kwaliteit voor iedereen die houdt van gezellige barbecues in de tuin.
Met de Barbecook Magnus Premium beleef je elke keer weer een magisch moment. De Barbecook Magnus Premium is een topkwaliteit product dat uitgerust is met een "AirFlow Control System", waardoor je gemakkelijk de temperatuur en de luchtstroom binnenin de barbecue kunt regelen.
De grill is ook voorzien van een gietijzeren rooster en een thermometer om de temperatuur binnenin de barbecue te controleren. Naast de kwaliteit wordt ook het comfort bij deze premium barbecue geboden. Het product is namelijk uitgerust met hoogwaardige wielen en een verrijdbaar frame
waardoor het eenvoudig te verplaatsen is. Met de Barbecook Magnus Premium ben je verzekerd van een geweldige barbecue-ervaring. Het product biedt een uitstekende kwaliteit, een comfortabele bediening en een modern design. Kortom, de Barbecook Magnus Premium is een revolutionaire barbecue
die jouw tuinpartijen een unieke beleving geeft. Met deze Barbecook barbecuehoes bescherm je je gasbarbecue tegen weer en wind en blijft je barbecue er als nieuw uitzien! De barbecuehoes is gemakkelijk over jouw barbecue te trekken en er weer af te halen.
Dankzij de bevestigingsbandjes op de zijkant, waait hij niet in de tuin van de buren.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Barbecook Promo Magnus Premium + Hoes
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 886909
Type Houtskoolbarbecue
EAN-code 08869098 | 5404035702222
Merk Barbecook
Catalogusnummer BC-PRO-065
Maat 6cm x 2m
Kleur Zwart
Verzendwijze Enkel afhalen mogelijk.