Barbie Color Reveal Groovy-Themed Series Pop En Accessoires

€ 16,99
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Barbie Color Reveal poppen zitten boordevol verrassingen wel 6 om precies te zijn! In deze hippe serie ontdekken kinderen een van de vier unieke poppen -- elke pop heeft lang haar met een heldere gekleurde lok en een schattige sticker geïnspireerd op de mode van de jaren '60. Verander de sticker met ijskoud en warm water voor steeds weer een wauw-moment! Welke pop heb jij? Accessoires zijn onder andere een rokje met bijpassend patroon, kleurrijke schoenen, een flower-powerborstel en funky oorbellen. In de verpakkingsbuis kun je deze en andere accessoires bewaren. Verzamel ze allemaal voor nog meer mix-en-matchplezier. Per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar. Poppen kunnen niet los staan. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.

Met 6 verrassingen in 1 verpakking zijn kinderen dol op de Barbie Color Reveal poppen -- ze vinden het geweldig om deze hippe serie met originele Color Reveal innovatie te onthullen!
De pret begint bij het verwijderen van de buitenkant van de verpakking en het openen van de buis. Hier komt een Barbie pop uit die van top tot teen in een psychedelische roze Color Reveal coating is gehuld, en zakjes waarvan de inhoud nog een verrassing is!
Open de zakjes en ontdek kleding en accessoires om de Barbie pop te stylen -- een rokje of shorts met superschattig patroon, kleurrijke schoenen, grote funky oorbellen en een flower-powerborstel!
Met warm en ijskoud water verander je de kleur van de sticker op het topje van de pop - zó hip!
Barbie Color Reveal poppen zijn een geweldig cadeau voor kinderen van 3 jaar en ouder, die ze kunnen verzamelen om nog meer te stylen en zelf eindeloos verhalen te verzinnen!
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Barbie Color Reveal Groovy-Themed Series Pop En Accessoires
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 891210
Catalogusnummer HTH44
Type Modepoppen
Maat 6cm x 2m
Leeftijd 3+ jaar
EAN-code 08912107 | 194735178759 | 194735190508
Merk Barbie
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.