Barbie Pop En Accessoires

€ 25,99
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Duik in de zomerpret met Barbie en haar eigen zwembad! Het zwembad kun je gemakkelijk vullen en legen, zodat je in een handomdraai een zwemfeestje kunt geven. Help Barbie het trapje op, zodat ze van de glijbaan af kan glijden en in het water lekker kan relaxen met een verfrissend drankje! Met deze leuke en kleurrijke speelset wil iedereen wel een duik nemen! Deze set met pop en zwembad is een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 3 jaar. De Barbie pop kan niet zwemmen of los staan. Kleuren en versieringen kunnen variëren.

Dolle pret in het zonnetje! Barbie heeft alles bij zich wat ze maar nodig heeft voor een perfecte zomermiddag: een zwembad, een glijbaan en accessoires.
Kids kunnen het zwembad gemakkelijk met water vullen voor extra leuk speelplezier. Laat Barbie van de glijbaan af glijden en kijk hoe ze in het zwembad plonst!
Kleurrijke accessoires, zoals een handdoek en twee drankjes, inspireren kids om hun eigen verhalen te bedenken. Over een ontspannen middag aan het zwembad met vrienden zijn meer dan genoeg verhalen te vertellen!
Barbie is perfect gekleed voor een middagje aan de rand van het zwembad in haar roze zwempak met print van een tropische zonsondergang.
Kinderen kunnen ook andere Barbie poppen en speelsets verzamelen om hun Barbie wereld uit te breiden en eindeloze speelmogelijkheden te ontdekken! Per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Barbie Pop En Accessoires
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 891209
Catalogusnummer HRJ74
Type Modepoppen
Maat 6cm x 2m
Leeftijd 3+ jaar
EAN-code 08912091 | 194735178285
Merk Barbie
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.