Barbie Vakantiehuisje Met Pop

€ 59,99
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Dit schattige, kleurrijke en opvouwbare Barbie poppenhuis zorgt voor urenlang speelplezier en talloze vakantieavonturen! Er zit een Barbie pop bij inbegrepen, net als schattige accessoires om het huis mee te versieren. Er zijn vier speelplekken voor verhalend spelplezier: een keuken, een badkamer, een slaapkamer en een filmhoek. Hierdoor is het Barbie Vakantiehuis het ideale cadeau voor kinderen van 3 jaar en ouder. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.

Kinderen kunnen talloze schattige verhalen bedenken met deze Barbie pop en haar Vakantiehuis! Het huis heeft 4 speelplekken en 11 accessoires voor eindeloos veel speelplezier.
De accessoires, met onder andere servies, 2 stoelen, een handdoek en een deken, zorgen voor realistische details en talloze speelmogelijkheden.
Met plaatjes voor recycling en groenbakken, planten, zonnepanelen op het dak en een elektrisch voertuig worden kinderen zich bewust van een 'groene' levensstijl.
De inbegrepen Barbie pop voelt zich helemaal thuis in haar schattige, roze huis! Kinderen kunnen eindeloos veel verhalen bedenken, van eten koken in de keuken tot vriendinnen uitnodigen voor een avond vol plezier.
Het poppenhuis heeft een keuken met een schuiftafel, een badkamer, een slaapkamer en een knusse lounge voor film- en spelletjesavonden.
Kinderen kunnen talloze Barbie poppen en huisdieren verzamelen om verhalen vol vriendschap te beleven in het huis. Per stuk verkrijgbaar, op basis van beschikbaarheid.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Barbie Vakantiehuisje Met Pop
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 889933
Catalogusnummer HRJ77
Type Poppenhuis
Maat 6cm x 2m
Leeftijd 3+ jaar
EAN-code 08899330 | 194735178308
Merk Barbie
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.