Bison Klus Lijmbox

€ 8,50
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Een zeer complete en opvallende Bison Klus Lijmbox voor elke klus en reparatie in en om het huis. Altijd het juiste Bison product bij de hand voor elke lijmklus. Onmisbaar voor elke lijmklusser! Ook leuk als kerstcadeau.

1. Secondelijm Control: zeer snelle, extreem sterke en vloeibare secondelijm met Direct Stop Technologie: Op het moment dat er geen druk meer wordt uitgeoefend op de tube, stopt de uitstroom van lijm direct. Gemakkelijk en schoon te gebruiken.

2. Max Repair Extreme: Innovatieve universele lijm voor 1001 reparaties in en om het huis. Extreem sterk, elastisch, waterbestendig en vullend.

3. Bison Kit: Super sterke, vloeibare, universele contactlijm. De oplossing voor ontelbare reparaties en klussen die direct vast moeten zitten.

4. Houtlijm: Hoogwaardige, vochtbestendige D2 witte houtlijm voor binnen. Droogt transparant op: Sterker dan hout. Voor het verlijmen en lamineren van vrijwel alle harde, zachte en exotische houtsoorten.

5. Montagekit Original: Extra sterke, universele, vullende montagelijm. Voor het eenvoudig en muurvast bevestigen van alle soorten materialen op allerlei ondergronden. Spijkers en schroeven overbodig.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bison Klus Lijmbox
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 885805
Type Alleslijm
Catalogusnummer 6314858
EAN-code 08858054 | 8710439288741
Merk Bison
Maat 6cm x 2m
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.