Bistro Tafel D60Xh72Cm Mozaiek

€ 52,95
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Voeg een vleugje elegantie toe aan je buitenruimte met deze prachtige bistrotafel in zwart metaal met een mozaïekblad in warme bruintinten. Met een diameter van 60cm en een hoogte van 72cm is deze tafel een perfecte aanvulling op je tuin, terras of balkon en biedt een stijlvolle en functionele plek om te ontspannen en te genieten van buitenactiviteiten.
De bistrotafel is vervaardigd van stevig zwart metaal, wat zorgt voor een duurzame en stabiele constructie die bestand is tegen de elementen. Het mozaïekblad, uitgevoerd in prachtige bruintinten, voegt een vleugje rustieke charme toe aan de tafel en creëert een visueel aantrekkelijk middelpunt voor je buitenruimte.
Met zijn compacte formaat is deze bistrotafel perfect voor kleinere buitenruimtes, maar biedt toch voldoende ruimte om te genieten van een maaltijd, een drankje of gewoon om te ontspannen in de buitenlucht. Of je nu alleen bent of met vrienden, deze tafel biedt een gezellige en gastvrije plek om te zitten en te genieten van het buitenleven.
Met zijn tijdloze ontwerp en hoogwaardige materialen is deze bistrotafel een investering in stijl en functionaliteit voor je buitenruimte. Of je nu een romantisch diner bij kaarslicht plant, een ontspannen ontbijt in de ochtendzon of gewoon wat tijd wilt doorbrengen in de buitenlucht, deze tafel biedt de perfecte setting voor al je buitenactiviteiten.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bistro Tafel D60Xh72Cm Mozaiek
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 887338
Type Barsets en Bistrotafels
Catalogusnummer X75000510
EAN-code 08873385 | 8720573978750
Merk Multi Bazar Selectie
Maat 6cm x 2m
Verzendwijze Enkel afhalen mogelijk.