Bling2O Snorkel Midnight Mystic Blauw Siliconen

€ 19,99
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Ontdek de onderwaterwereld met plezier!
Deze snorkel voor kinderen is de perfecte metgezel voor avonturen in het water. Het stelt kinderen in staat om de onderwaterwereld te verkennen en te genieten van snorkelen met plezier en gemak.
De snorkel is speciaal ontworpen voor kinderen, met een comfortabel mondstuk dat goed past en zacht aanvoelt in hun mond. Het zorgt voor een veilige en comfortabele ademhaling tijdens het snorkelen, zodat ze volop kunnen genieten van hun ervaring.
Deze snorkel is voorzien van een splashguard aan de bovenkant om te voorkomen dat water de snorkel binnenkomt, zelfs als het kind onder water duikt. Dit helpt bij het behouden van een helder ademkanaal en voorkomt ongewenst water in de mond.
Daarnaast is de snorkel uitgerust met een snorkelventiel aan de onderkant, waardoor het kind gemakkelijk kan uitademen zonder water binnen te krijgen. Dit zorgt voor een moeiteloze en comfortabele ademhaling tijdens het verkennen van de onderwaterwereld.
Laat je kinderen de onderwaterwereld ontdekken met plezier en vertrouwen, dankzij onze snorkel voor kinderen. Ze zullen genieten van spannende avonturen en onvergetelijke momenten in het water!
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bling2O Snorkel Midnight Mystic Blauw Siliconen
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 875623
Catalogusnummer 6125002
Type Duikspeelgoed
Leeftijd 6+ jaar
EAN-code 08756237 | 850045540029
Merk Bling2O
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.