Header
Header

5 handige musthaves voor op vakantie

Klaar voor een fantastische zomer? Misschien ben je al lang aan het uitkijken naar de vakantie en ben je al bezig met je voorbereidingen te treffen. Maar wat neem je allemaal mee en hoe krijg je dat allemaal ingepakt? Hieronder vind je enkele handige musthaves voor een geweldige vakantie met je mini's.

Zonnecrème Naïf

Bescherm jouw huid en die van je mini(‘s) tegen de zon. De zonneproducten van Naïf bevatten geen microplastics, zo zijn ze beter voor jouw huid én voor de oceaan! De producten zijn er zowel voor volwassenen als voor kids en zijn beschikbaar in SPF30 en SPF50.

UV-werende swimwear Fresk, Lässig en Little Dutch

Tijdens de vakantie zijn jouw kids waarschijnlijk niet uit het water te krijgen. Wil je hen extra goed beschermen tegen de zon? Dan kan je best een setje UV-werende zwemkleding voorzien in combinatie met zonnecrème. Ook wanneer deze kleding nat wordt, blijft het je mini beschermen. De items uit de duurzame zomercollectie van Fresk, Lässig en Little Dutch bestaan uit deze UV-werende stofjes. Zo kan jouw kindje op een veilige manier van de zon genieten. En met de toffe prints en leuke kleurtjes uit deze collectie gaat dat ook in stijl!

Trixie drinkbus

Stay hydrated met de leuke drinkbussen van Trixie! Veel water drinken is heel belangrijk. Zeker tijdens de warme zomerdagen! Laat je kleintje zijn of haar favoriete diertje uitkiezen en zo wordt meer water drinken extra leuk! De drinkbus is gemaakt uit roestvrij staal en is zo een duurzaam alternatief voor plastic De flessen wegen niet veel en kunnen tegen een stootje. Elke fles is ook voorzien van een touwtje waarmee je kleintje de fles makkelijk kan dragen of vasthangen aan een rugzak.

Slipstop sandaaltjes

Watersandaaltjes zijn een must op vakantie. Pootje baden in een fontein of lekker spetteren in het zeewater? Watersandaaltjes zorgen ervoor dat je kleintje niet uitglijdt en drogen snel op! De Slipstop watersandalenzijn perfect voor het strand aangezien ze geen water absorberen. De sandalen zijn flexibel zodat jouw kleintje zijn voetjes de nodige vrijheid hebben. Een echte musthave voor op vakantie!⁠

Compacttoys Strandspeelgoed

Het strandspeelgoed van Compacttoys is speciaal ontworpen om reizen en opbergen gemakkelijk te maken. Je vouwt jouw strandemmertje met harkje en schopje eenvoudig op tot een compact pakketje. Dit is vooral handig wanneer je met het vliegtuig op vakantie gaat en beperkt bagage kan meenemen.

blogposts blogposts blogposts