Header
Header

De nieuwe Philips Avent Natural Response babyflesjes

Ontdek de revolutionaire Natuurlijke Zuigreflex speen die het individuele drinkritme van een baby ondersteunt, net als aan de borst.

Geïnspireerd op het natuurlijke drinkritme van baby’s

Philips Avent heeft samen met wetenschappelijke deskundigen het drinkproces van hoe baby’s drinken aan de borst en welke fysiologische processen hierbij plaatsvinden onderzocht. Dit aan de hand van 3D-echografie-technologie.
De nieuwe Philips Avent babyflessen zijn daarom ontwikkeld op de manier waarop baby’s drinken: Met behulp van een speciale peristaltische tongbeweging en een individueel ritme: zuigen, slikken & ademen.

Individuele zuiggedrag wordt ondersteunt.

De nieuwe Philips Avent Natural Response fles maakt het makkelijker om te wisselen tussen borst en fles. De unieke opening zorgt ervoor dat de melkstroom aangepast wordt aan het drinkritme van de baby. Hierdoor stroomt er enkel melk door wanneer de baby actief zuigt. Pauzeert de baby om te ademen? Dan stopt ook de melkstroom. De speen imiteert de brede, zacht en flexibele vorm en het gevoel van de borst om ook baby’s die borstvoeding krijgen de fles goed te laten accepteren.

Bescherming tegen frequente voedingsproblemen

Bij het gebruik van babyflessen vormt zich vaak problemen zoals koliek, reflux en winderigheid. De voornaamste oorzaak is de overmatige luchtopname bij het drinken. Daarom worden de flessen voorzien van een AirFree ventiel. Hierdoor blijft de speen altijd gevuld met melk en niet met lucht. Hierdoor slikt je baby minder lucht in en worden voedingsproblemen vermindert.

Waarom kiezen voor Natural Response Babyflesjes?

  • Voelt niet enkel als een borst aan, maar werkt ook als een borst
  • De melkstroom wordt aangepast aan het drinkritme van de baby
  • Zachte en flexibele speen
  • Het ontwerp van de speen voorkomt lekken
  • Eenvoudig schoon te maken en snel ik elkaar te zetten

Shop de Natural Response flesjes hier

blogposts blogposts blogposts