Header
Header

3 tips om een lange autorit met kids makkelijker te maken

De zomervakantie komt eraan! Misschien vertrek jij bijna op reis en heb je een lange autorit voor de boeg? Niet alle kinderen zijn fan van lange ritten. Daarom geven wij je enkele tips om de autoreis een stuk aangenamer te maken!

Keep it clean

Een eenvoudige manier om je auto schoon te houden is het gebruik van een autostoel organizer. Deze bevestig je eenvoudig achteraan de autostoelen zodat je kids deze met hun voetjes niet vuil kunnen maken en daarnaast zorgt het voor heel wat opbergruimte. In de Lassig Organizer is er ook plaats voorzien voor een tablet, zodat je kindje tijdens de autorit tv kan kijken. Daarnaast kunnen snacks in de auto ook voor heel wat geknoei zorgen. Met de handige snack cups van Mushie en Liewood kan je kindje niet meer met zijn tussendoortjes morsen. De flexibele opening zorgt ervoor dat het eten netjes in het doosje blijft zitten, zelfs als je het doosje omkeert.

Keep it cool

Zorg daarnaast ook voor genoeg verkoeling in de auto. Met behulp van een zonnescherm wordt je kindje beschermd tegen de zon. Zonneschermen beschermen je kleintje maar zien er tegelijkertijd ook nog eens superleuk uit. Daarnaast zijn ze ook gemakkelijk op te vouwen en mee te nemen in het bijpassende koordzakje.
Een van onze andere favoriete items om je kleintje fris te houden in de auto, is de Air Layer van Aeromoov. Deze inleg bevestig je in de autostoel en is speciaal ontwikkeld zodat je kindje niet gaat zweten of oververhit raakt in de autostoel of buggy. De speciale 3D-technologie reguleert de luchtcirculatie onder je kindje zodat de warme lucht niet opstapelt. De Air Layers zijn er in verschillende leuke kleurtjes en vrolijke printjes.

Keep it fun

Door middel van reisspelletjes gaan je kids zich niet vervelen tijdens de autorit. Spelletjes zoals autobingo, magnetische puzzels of een kleine versie van de klassieke Rummikub zijn superleuk voor onderweg. Zo vliegt de autorit in no time voorbij! Met een reistafel kan je kleintje tijdens de autorit gemakkelijk spelen, kleuren of eten. Genoeg gespeeld of gekleurd en heeft je kleintje wat nood aan ontspanning? Dan zal de Timio zeker in de smaak vallen. Deze interactieve en educatieve audio- en muziekspeler stimuleert de fantasie van je kleintje, zonder gebruik van een beeldscherm. Timio biedt liedjes, sprookjes en zelfs meertalige inhoud. Je hebt geen internetverbinding nodig, ideaal dus als je een lange autoreis voor de boeg hebt!

Benieuwd naar al deze handige musthaves voor onderweg? Shop ze nu via onze webshop of kom eens langs in onze winkel en ontdek daar nog een veel groter aanbod met handige reisitems!

blogposts blogposts blogposts