Header
Header

Speelgoed van het jaar 2023

De vakjury heeft het "Speelgoed van het jaar" bekendgemaakt! Benieuwd naar het allerleukste, mooiste, spannendste of meest educatieve speelgoed op de markt? Hieronder de winnaars!

Smartmax My First Build & Drive

Vanaf 1,5 jaar / Categorie: Eerste leeftijd speelgoed

Bouw auto's met deze SmartMax My First Build & Drive bouwset. Deze set werkt magnetisch en prikkelt fijne motorische vaardigheden, balans en fantasie.

Kidydraw

Vanaf 5 jaar / Categorie: Creatief speelgoed

De Kidydraw begeleidt het kind bij zijn eerste stappen als kunstenaar. Kies een tekening, leg deze op de projectieschijf, doe het licht aan en teken stap voor stap tot je het uiteindelijke beeld krijgt.

LEGO Friends - Autums paardenstal

Vanaf 7 jaar / Categorie: Speelwereld

Helemaal gek van paarden? Autumn en Aliya van LEGO Friends ook! Verzorg samen met hen de paarden, gebruik hindernissen om te trainen, zet ze op stal en beleef urenlang pret in het zadel! De paardenkoets staat al klaar.

blogposts blogposts blogposts

Bitzee

Vanaf 5 jaar / Categorie: Interactief speelgoed

Het ultieme digitale huisdier! Een doosje met 15 virtuele diertjes die je echt kunt aanraken en verzorgen. Aaien, eten geven, optillen en schudden maar.

Vtech Interactieve Video Telescoop

Vanaf 7 jaar / Categorie Ontdekking/wetenschappelijk speelgoed

Leer alles over de planeten, sterrenbeelden, hemellichamen en nog veel meer. Kijk door de telescoop en ga op zoek. Met meer dan 200 video's en foto's en deze telescoop zeer educatief.

Het verhaal van Koning Schaak

Vanaf 3 jaar / Categorie: Kleuterspellen

Schaken is één van de oudste spelletjes op onze planeet. Wordt nu een echte schaakmaster dankzij Het verhaal van Koning Schaak. Aan de hand van gekke verhalen, toffe tekeningen en leuke schaakstukken leert jouw kind (en jijzelf ;) ) de basisprincipes van schaken.

blogposts blogposts blogposts

Piratenplank

Vanaf 5 jaar / Categorie: Kinderspellen

Ahoi piraatjes! Brengt tijdens het spel de andere piraten uit balans door hun loopbruggen te verzwaren. Zorg ervoor dat jij het langste overeind blijft!

Twister Air

Vanaf 8 jaar / Categorie: Partyspellen

Twister, maar dan zonder mat! Verplaats de bewegingen van de mat naar het scherm. Zolang de muziek speelt, mag je je polsbanden afstemmen op de vlekken op het scherm.

Orbito

Vanaf 7 jaar / Categorie: Denk- en Logicaspellen

Probeer 4 knikkers van jouw kleur in een horizontale, verticale of diagonale lijn te krijgen op het gepatenteerde, bewegende spelbord. Maar let op! Om je beurt te beëindigen, moet je de Orbito-knop indrukken. Hierdoor verschuiven ALLE knikkers

blogposts blogposts blogposts