Speelgoed blogoverzicht

0-2 jaar
2-6 jaar
6-12 jaar
12-16 jaar
16+
voor alle leeftijden
blogposts

Binnenspelen

Het slechte weer zorgt er vaak voor dat het moeilijk is om de mini's te blijven entertainen. Wij hebben enkele toppertjes voor jullie op een rij gezet voor uren speelplezier!

blogposts

Buitenspelen in de winter

Dat buitenspelen gezond is weten we allemaal. De frisse lucht en beweging versterken het immuunsysteem. In de zomer gaat dit vaak vanzelf, maar in de winter vertoeven we maar al te vaak binnen. Maar met een aantal goede basics, kom je nochtans een heel eind en wordt buitenspelen leuk!

blogposts

De ultieme gids voor Sinterklaas

De schoentjes staan misschien stiekem al klaar, dus dat betekent dat het tijd is om na de denken over de perfecte cadeautjes voor sinterklaas. Wij hebben een lijst samengesteld…

blogposts

Speelgoed van het jaar 2023

De vakjury heeft het "Speelgoed van het jaar" bekendgemaakt! Benieuwd naar het allerleukste, mooiste, spannendste of meest educatieve speelgoed op de markt? Ontdek de winnaars!

blogposts

Op bezoek in de speelgoed-afdeling

Is het elk jaar opnieuw zoeken naar leuke cadeautjes voor jouw kinderen? Wij bezochten Ann van de speelgoedafdeling, met haar 30 jaar ervaring weet zij perfect waar je jouw kinderen blij mee kan maken.