Jouw geboortelijst bij Multi Bazar

Binnenkort een nieuw gezinslid erbij? Zorg ervoor dat je enkel cadeautjes krijgt die je ook echt wil hebben en kan gebruiken. Stel een geboortelijst samen met de laatste nieuwe trends en baby-essentials.

Hoe werkt het?

  1. Kom naar één van onze winkels, vul je kar met alle geschenken die je graag zou willen. Bij het aanleggen van de geboortelijst ontvang je ook een eerste geschenkje voor jouw kleintje.
  2. Deze worden in een kast geplaatst en op de webshop.
  3. Een geschenk kopen van de lijst kan door de voor- en familienaam te gebruiken als login en voornaam als paswoord. Dit allemaal in kleine letters zonder accenten en koppelteken.
  4. De koper krijgt een lijst van de nog beschikbare artikelen en kan deze aankopen (online of in de winkel).
  5. De lijstlegger krijgt nadien een cadeaubon van 5% op alle verkochte items indien het totale verkochte bedrag minder dan 500 euro is en 10% wanneer dit bedrag boven de 500 euro ligt.

Checklist baby

Een eerste kindje brengt niet alleen veel plezier maar ook tal van vragen met zich mee. Want wat zet je allemaal op jouw lijst? En hoeveel van alles heb je nodig? Download deze handige checklist, zo zorg je ervoor dat je niets vergeet.

Een eerste kindje brengt niet alleen veel plezier maar ook tal van vragen met zich mee. Want wat zet je allemaal op jouw lijst? En hoeveel van alles heb je nodig? Download deze handige checklist, zo zorg je ervoor dat je niets vergeet.

Zwanger? Proficiat! Wij helpen je graag met je gedroomde geboortelijst

Kom uw gratis baby catalogus afhalen in één van onze winkels on ontdek hem hier. Een boek vol inspiratie en advies, de perfecte gids voor het aanleggen van uw geboortelijst.


Kom uw gratis Baby & Me catalogus afhalen in één van onze winkels of ontdek hem hier. Een boek vol inspiratie en advies, de perfecte gids voor het aanleggen van uw geboortelijst.

Onze babyfolder van de maand december bevat weer tal van nieuwigheden zoals de nieuwste collecties van Nattou & Tiamo. Alle mogelijkheden van de Evosit stoel van Childhome en een sneak peek naar het speelgoed van Liewood! Ontdek alles via onderstaande knop.

Ik zoek een geboortelijst

Bezoek jij binnenkort een pasgeboren kindje en ben je nog op zoek naar het juiste cadeau? Raadpleeg de geboortelijst via onderstaande knop. Gebruik de volledige naam van één van de ouders als login en eventueel de voornaam van het kind als paswoord (hier kan er ook samen voor iets anders gekozen worden). Let op! Bij de voornaam mag je géén speciale tekens (zoals é, è, …) gebruiken. Je kan de gekozen cadeautjes afhalen in de winkel of laten thuis leveren. Bekijk je de geschenkjes liever van dichtbij? Kom dan naar de winkel, daar liggen alle gewenste cadeaus in een kast.