Jouw geboortelijst bij Multi Bazar

Binnenkort een nieuw gezinslid erbij? Zorg ervoor dat je enkel cadeautjes krijgt die je ook echt wil hebben en kan gebruiken. Stel een geboortelijst samen met de laatste nieuwe trends en baby-essentials.

Hoe werkt het?

  1. Kom naar één van onze winkels, vul je kar met alle geschenken die je graag zou willen
  2. Deze worden in een kast geplaatst en op de webshop
  3. Een geschenk kopen van de lijst kan door de familienaam te gebruiken als login en voornaam als paswoord
  4. De koper krijgt een lijst van de nog beschikbare artikelen en kan deze aankopen (online of in de winkel)
  5. De lijstlegger krijgt nadien een cadeaubon van 5% op alle verkochte items indien het totale verkochte bedrag minder dan 500 euro is en 10% wanneer dit bedrag boven de 500 euro ligt.

Checklist baby

Een eerste kindje brengt niet alleen veel plezier maar ook tal van vragen met zich mee. Want wat zet je allemaal op jouw lijst? En hoeveel van alles heb je nodig? Download deze handige checklist, zo zorg je ervoor dat je niets vergeet.

Een eerste kindje brengt niet alleen veel plezier maar ook tal van vragen met zich mee. Want wat zet je allemaal op jouw lijst? En hoeveel van alles heb je nodig? Download deze handige checklist, zo zorg je ervoor dat je niets vergeet.

LIJSTEN Baby inspirations

De laatste baby trends

Word je binnenkort trotse ouder? Op de Baby Inspirations pagina vind je de laatste trends voor de nieuwe stap in jullie leven.

Worden jullie binnenkort trotse ouders en twijfelen jullie nog welke items niet mogen ontbreken in jullie uitzet? Of ben je als grootouders, tante of vriend op zoek naar een geschikt cadeau voor tijdens het kraambezoek? Laat je inspireren op onze Baby Inspirationspagina. Hier vind je elke maand de nieuwste trends, mooiste collecties en musthaves voor een lachende baby en gelukkige ouders. Ga via onderstaande knop naar dé inspiratiepagina voor elke toekomstige ouder.

Ik zoek een geboortelijst

Bezoek jij binnenkort een pasgeboren kindje en ben je nog op zoek naar het juiste cadeau? Raadpleeg de geboortelijst via onderstaande knop. Gebruik de familienaam als login en de voornaam als paswoord. Let op! Bij de voornaam mag je géén speciale tekens (zoals é, è, …) gebruiken. Je kan de gekozen cadeautjes afhalen in de winkel of laten thuis leveren. Bekijk je de geschenkjes liever van dichtbij? Kom dan naar de winkel, daar liggen alle gewenste cadeaus in een kast.