Bord Melamine Dia 250Mm Wit

€ 2,95
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Voeg een vleugje eigentijdse elegantie toe aan je tafel met dit prachtige melamine bord. Met zijn strakke witte kleur en verfijnde zwarte boord is dit bord een tijdloze toevoeging aan je serviescollectie, perfect voor dagelijks gebruik of speciale gelegenheden.
Het bord is gemaakt van duurzaam melamine, waardoor het lichtgewicht en breukbestendig is, ideaal voor gebruik in drukke huishoudens of buitenevenementen. Met een diameter van 25 cm biedt dit bord voldoende ruimte voor het serveren van hoofdgerechten, salades, bijgerechten en meer.
Het stijlvolle zwarte boord voegt een subtiel contrast toe aan het klassieke witte ontwerp van het bord, waardoor het een eigentijdse uitstraling krijgt die moeiteloos past bij elke tafelsetting. Of je nu een intiem diner organiseert met familie of een feestelijke bijeenkomst hebt met vrienden, dit melamine bord is een stijlvolle en praktische keuze voor het serveren van je favoriete gerechten.
Met zijn tijdloze ontwerp en duurzame constructie is dit witte melamine bord met zwarte boord een veelzijdige toevoeging aan je serviescollectie. Voeg het toe aan je tafel en geniet van stijlvolle maaltijden met een vleugje klasse.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bord Melamine Dia 250Mm Wit
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 889203
Type Kinderservies
EAN-code 08892034 | 8720573867610
Merk Multi Bazar Selectie
Catalogusnummer 177601800
Maat 6cm x 2m
Kleur Wit
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.