Bosch Pst 900 Pel Decoupeerzaag 620W

Advies prijs € 132,95
Uw voordeel
€ 11,05
8,31
€ 121,95 € 0,05
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Handige Harrys zullen helemaal weg zijn van deze krachtige en gebruiksvriendelijke Bosch PST 900 PEL-decoupeerzaag. Dankzij het Bosch Electronic-systeem zaagt deze decoupeerzaag met precisie door elk materiaal en dat maakt deze tool pas echt perfect voor de veeleisende doe-het-zelver. Het aantal zaagbewegingen kan je vooraf instellen met de stelknop en ook het zaagblad kan je vlot en gemakkelijk wisselen. Daarnaast beschikt deze decoupeerzaag over de innovatieve Bosch Cut Control-tool. Dit revolutionair zaaglijnvizier helpt je de gemarkeerde zaaglijnen te volgen bij het zagen. Combineer met het geïntegreerde lampje voor een nog beter zicht te hebben op je werk en haal het maximum uit je Cut Control! Bovendien werd de Bosch PST 900 PEL-decoupeerzaag uitgerust met een 4-traps pendelmechanisme waardoor het zaagblad zowel een pendel- als zaagbeweging kan uitvoeren. De elliptische baan van de pendelbeweging resulteert in een gelijke drukverdeling tijdens het zagen. Dat versnelt niet alleen het zaagproces, maar verlengt ook de levensduur van je zaagblad en zorgt zichtbaar voor beter bochtwerk.
Wanneer de Bosch PST 900 PEL-decoupeerzaag gebruiken?
Gebruik deze decoupeerzagen om uitsparingen te zagen in hout, keramiekplaten, kunststof, metaal en rubber. Vertrouw op zijn precisie, kracht en robuustheid bij het uitvoeren van complexe zaagklussen. Kortom, een machine die zelfs bij ingrijpende renovaties niet van je zijde wijkt.
De voordelen van de Bosch PST 900 PEL-decoupeerzaag:
, Maximale precisie: Je toerental instellen of regelen kan via de geïntegreerde afstelknop en drukknop. Zo is het niet alleen eenvoudig werken met deze zaag, maar werk je ook steeds volledig afgestemd op je materiaal. Ideaal voor doe-het-zelvers met de hoogste eisen!
, Maximale controle: Combineer de revolutionaire Bosch Cut Control met het geïntegreerde Power Light en profiteer van het optimale zicht om je zaaglijn met nog meer perfectie te kunnen volgen.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bosch Pst 900 Pel Decoupeerzaag 620W
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 404366
Type Decoupeerzaag
Catalogusnummer 06033A0200
EAN-code 04043669 | 3165140526968
Merk Bosch
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.