Bruynzeel Viltstiften Set 30St

€ 6,95
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Laat de creativiteit van je kinderen tot leven komen met de Bruynzeel Viltstiften 30 Stuks! Deze kleurrijke set van 30 wasbare viltstiften in een regenboog van prachtige kleuren zal ongetwijfeld hun artistieke verbeelding stimuleren.

Of het nu gaat om het tekenen van fantasierijke werelden, het versieren van wenskaarten of het kleuren van hun favoriete kleurplaten, deze viltstiften bieden de perfecte tools voor kleine kunstenaars vanaf 4 jaar.

De set bevat een rijke variatie aan kleuren, waaronder vrolijk oranje, passievol rood, diep donkerblauw, helder lichtblauw, fris donkergroen, zacht lichtgroen, lief roze, warm oranje, aards bruin, stralend geel, klassiek grijs en diepzwart. Hiermee hebben ze alle kleuren van de regenboog binnen handbereik om hun verbeelding de vrije loop te laten.

Met deze wasbare viltstiften hoef je je geen zorgen te maken over vlekken - eventuele knoeipartijen kunnen gemakkelijk uit kleding worden gewassen. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit van Bruynzeel weet je dat je een duurzaam en betrouwbaar product in handen hebt.

Laat je kinderen de wereld van kunst ontdekken en koester hun creatieve talent met de Bruynzeel Viltstiften 30 Stuks. Een geweldig cadeau voor jonge kunstenaars en een onmisbaar gereedschap voor urenlang kleurplezier. Bestel vandaag nog en geef hun verbeelding de vleugels die ze verdienen!
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bruynzeel Viltstiften Set 30St
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 887154
Catalogusnummer 60121130
Type Viltstiften
Maat 6cm x 2m
Leeftijd 4+ jaar
EAN-code 08871541 | 8712079472955
Merk Bruynzeel
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.