Caramel Et Cie Cartable Moyen Dinogamis

€ 85,91
Special Price € 59,00
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Gemaakt van hoogwaardige, waterafstotende materialen en ontworpen voor intensief gebruik, is de Caramel & Cie schooltas ontworpen om zo licht mogelijk te zijn. De naden zijn verstevigd op de slijtagepunten, de waterafstotende materialen, de achterkant en de wanden zijn gemaakt om de inhoud van de tas de hele dag op school te beschermen.


Comfortabele en ergonomische schooltas
Voor het comfort van uw kind hebben onze verstelbare banden een ergonomische S-vorm, geïnspireerd op wandeltassen, maar dan veel glamoureuzer! Evenzo is het anatomische ontwerp van de rug versterkt met een goede dikte van schuim voor comfort, en honingraatgaas om vocht af te voeren in de winter en zomer.


Verantwoorde
schooltas Ontworpen in Frankrijk en vervolgens gemaakt in onze fabriek die zich toelegt op milieuvriendelijke producten, is de Dinogamis-schooltas volledig gemaakt van gerecycled polyester, om verspilling met stijl tegen te gaan. De metalen sluitingen zijn vervangbaar om de levensduur te verlengen. Alle materialen zijn afwasbaar met water en zeep.


Praktische
ordner Met twee ruime binnenvakken biedt deze ordner ruimte aan twee ordners, meerdere notitieboekjes of ordners van 24x32 cm en twee etuis. Het grote buitenvak sluit met klittenband en is groot genoeg voor uw kind om zijn snack en al zijn kleine schatten mee te nemen.

Om de veiligheid van kinderen te garanderen, zijn onze schooltassen voorzien van reflecterende strips op de schouderbanden en op de voorkant van de schooltas.

Welke binder kiezen? De keuze voor een schooltas wordt gemaakt in functie van de klas die het kind volgt, afhankelijk van het materiaal dat hij moet dragen, alsook in relatie tot zijn gestalte.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Caramel Et Cie Cartable Moyen Dinogamis
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 851696
Type Schooltassen lagere school
EAN-code 08516961 | 3701206605118
Catalogusnummer MSA08_1107
Merk Caramel & Cie
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.