Cesar Alu 20+8 Pack

€ 29,95
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Cesar® Vlootjes dat zijn zorgvuldig bereide terrines of sausmaaltijden. Ze bevatten enkel ingrediënten van de beste kwaliteit. Maak je keuze uit het ruime aanbod smakelijke en gezonde gerechten die je kleine vriend doen kwispelen van plezier.
De Classics variëteiten zijn traditionele en met liefde bereide recepten die je hond een heerlijke en gezonde maaltijd bieden. De Classics zijn tijdloos: van het eerste likje tot de laatste hap. Een heerlijke maaltijd met vlees, waar je hond keer op keer van zal genieten!
De Cuisine variëteiten bieden jouw hond precies de recepten waar je zelf ook zo van houdt. Met landelijke ingrediënten en met alle liefde en warmte bereid, voorzien deze recepten zowel in de smaak als de voedingsbehoeften van jouw hond. Hoor je dat gerommel? Nee, het is niet je eigen maag – het is je kleine vriend die op zijn dagelijkse feestmaaltijd wacht!
De Primeur variëteiten combineren geselecteerd vlees met een touch van gezonde groenten. Met liefde bereid en perfect klaargemaakt! Vlees en groenten vormen samen een lekkere en gezonde maaltijd. Probeer het, je hond zal ervan genieten!
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Cesar Alu 20+8 Pack
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 816934
Type Nat voer
Catalogusnummer 412569
EAN-code 08169341 | 5410216047655
Merk Cesar
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.