Citronella Kaars In Glas 5Cm 4 Kleuren Assortiment Prijs Per Stuk

€ 1,99
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Creëer een ontspannen en aangename sfeer in je buitenruimte met deze citronella kaars in glas met een woodwick. Met een diameter van 5cm is deze kaars een perfecte aanvulling op je terras, tuin of balkon, en biedt hij niet alleen een sfeervolle verlichting, maar ook bescherming tegen ongewenste insecten.
De kaars is doordrenkt met de verfrissende en rustgevende geur van citronella, die bekend staat om zijn natuurlijke afstotende eigenschappen tegen muggen en andere insecten. Dankzij de woodwick brandt de kaars gelijkmatig en knispert hij rustgevend terwijl hij een zacht en sfeervol licht verspreidt.
De citronella kaars is verkrijgbaar in vier verkwikkende geuren: coconut, mint, lemongrass en eucalyptus, zodat je kunt kiezen welke geur het beste bij je stemming en omgeving past. Elke kaars wordt geleverd in een glazen houder, waardoor hij veilig en gemakkelijk te gebruiken is.
Of je nu een rustige avond in de buitenlucht wilt doorbrengen, een gezellige barbecue organiseert of gewoon wat tijd wilt doorbrengen op je terras, deze citronella kaars met woodwick zorgt voor een aangename en insectenvrije ervaring. Geniet van de frisse geur en het knisperende geluid van de vlam, terwijl je ontspant en tot rust komt in je eigen buitenparadijs.

Dit artikel is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Heeft u een voorkeur, vertel het ons dan bij het plaatsen van uw bestelling (na het ingeven van verzendgegevens, voor betaalscherm), wij zullen ons best doen om aan uw wens te voldoen. Wij kunnen echter geen enkele garantie geven op welke uitvoering u ontvangt.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Citronella Kaars In Glas 5Cm 4 Kleuren Assortiment Prijs Per Stuk
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 887334
Type Citronella kaarsen
EAN-code 08873347 | 8720573978347
Merk Multi Bazar Selectie
Catalogusnummer 420901790
Maat 6cm x 2m
Kleur Assortiment
Verzendwijze Enkel afhalen mogelijk.