Cole & Mason H103029 | Olie-En Azijnschenkel Regelbaar 37Cl

€ 24,11
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Deze practische olie- en azijnfles met regelbare gietstop van Cole & Mason geeft je perfecte controle over de hoeveelheid olie en azijn die je gebruikt. Draai de roestvrijstalen schenktuit op de geschikte gietopening en doseer naar wens volgens je bereiding. De unieke drip-return schenktuit houdt de fles en het aanrecht perfect schoon. De fles heeft bovenaan een brede hals voor gemakkelijk vullen. Door de tijdloze klassieke vormgeving gebruik je deze olie- en azijnfles zowel op tafel als in de keuken.

Regelbare gietstop voor het perfect doseren van de hoeveelheid olie en azijn die je gebruikt Geschikt voor olie, azijn en vloeibare sauzen Drip-return gietstop houdt de buitenzijde van de fles schoon Ingewerkte filter houdt de gietstop vrij van kruiden en specerijen Vier dichtingsringen in silicone zorgen voor een veilige bevestiging van de gietstop in de hals van de fles Discrete fles in kristalhelder glas, kan zowel op tafel als in de keuken gebruikt worden Brede opening voor gemakkelijk vullen
Het Engelse bedrijf Cole & Mason werd opgericht in 1919 en ontwerpt en ontwikkelt sindsdien een gamma keukenmateriaal, met focus op producten waarmee je gerechten op smaak kan brengen, zowel tijdens het koken als op tafel. Cole & Mason heeft een gevarieerd assortiment kwaliteitsproducten in veel verschillende afwerkingen, waaronder peper- en zoutmolens, accessoires voor kruiden en specerijen, olie en azijn.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Cole & Mason H103029 | Olie-En Azijnschenkel Regelbaar 37Cl
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 769746
Type Olie & Azijn
EAN-code 07697463 | 5011268860638
Catalogusnummer 140978
Merk Cole & Mason
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.