Compaktuna Pro 1L

€ 9,51
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Kunststofdispersie - universeel en waterdicht



Kenmerken

COMPAKTUNA PRO is als specifieke composietsamenstelling met zijn buitengewone eigenschappen een primeur voor bouw en industrie, een voorsprong op de vooruitgang! Men kan zeggen dat de voornaamste troeven van COMPAKTUNA PRO zich situeren in zijn uitzonderlijke waterdichtheid, zijn zeer goede verwerkbaarheid en zijn opvallende flexibiliteit welke resulteert in een licht verwerkbare mortel met een groot standvermogen.



Eigenschappen

1. Uitzonderlijke waterdichtheid

COMPAKTUNA PRO is uitermate geschikt om te worden toegepast daar waar water voor problemen zorgt. Voor alle dichtingswerken zoals kelders, watervergaarbakken, controleputjes, zwembaden, funderingsmuren, terrassen, douches,... is COMPAKTUNA PRO hét ideaal product. Ook voor cementeringen, voegwerken, mortel en beton die moeten voldoen aan een hoge graad van waterdichtheid is COMPAKTUNA PRO dé oplossing; reeds met dunne laagjes van COMPAKTUNA PRO -bestrijking/mortel is een sterke waterwerendheid te verkrijgen.



2. Zeer goede verwerkbaarheid

Door zijn uitgekiende samenstelling is de verwerking van de COMPAKTUNA PRO-mortel in het algemeen veel gemakkelijker. De COMPAKTUNA PRO-mortel is soepel en licht, laat geen vloeistof los en heeft een groot standvermogen waardoor ook verticale toepassingen vlot verlopen. COMPAKTUNA PRO verbetert de verwerkbaarheid waardoor de water/cement factor gunstiger wordt.



3. Opvallende flexibiliteit

Door toevoeging van COMPAKTUNA PRO aan een mortel geeft men die mortel door zijn opmerkelijke flexibiliteit het vermogen om zich in bepaalde gevallen aan te passen aan nieuwe omstandigheden, zijnde vervormingen en uitzettingen van materialen.

Compactuna
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Compaktuna Pro 1L
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 153589
Type Toevoegmiddel
Catalogusnummer 17005357
EAN-code 01535891 | 5411574610017
Merk PTB Compaktuna
Verzendwijze Enkel afhalen mogelijk.