Coolado Draagbare Hogedrukpomp Vr Fietsen Motorfiets

Advies prijs € 79,00
Uw voordeel
€ 30,00
37,97
€ 49,00
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Pomp jij voortaan je banden en ballen elektrisch op zonder inspanning tot de gewenste spanning? Met de compacte en draagbare Coolado tPump P heb je altijd en overal jouw elektrische banden- en ballenpomp bij de hand. Deze hoogwaardige draagbare luchtcompressor die geschikt is voor alle soorten banden.
De tPump P is een draagbare hogedrukpomp die allerlei soorten banden kan oppompen. Dit met een oppompbare druk van 120 PSI of 8,3 BAR. De tPump is perfect geschikt voor alle fietsen, motorfietsen, autos en sportballen.
Deze kleine draagbare compressor past in de palm van je hand en is daarmee de perfecte reisgenoot. Bewaar de snoerloze tPomp in je rugzak, in je garage of laat het toestel achter in je auto voor het geval je tegen een noodgeval aanloopt. Geen grote, zware compressor meer of een handpomp, maar een lichtgewicht elektrische luchtpomp in handformaat. Zo neem je dit toestel makkelijk mee, inclusief waterafstotende beschermhoes.
Elke band is anders en vereist een uniek ventiel. Met deze vier ventielen ben je er helemaal klaar voor: Luchtslang met Schräder adapter voor de fiets, bromfiets, motor en auto Presta adapter voor de fiets Ventielnaald voor ballen Adapter voor opblaasbaar speelgoed
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Coolado Draagbare Hogedrukpomp Vr Fietsen Motorfiets
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 850386
Type Pompen
Catalogusnummer TPUMP P
EAN-code 08503862 | 7438257994934
Merk Coolado
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.