Coolado Draagbare Luchtcompressor Met Lcd Touchscreen

Advies prijs € 99,00
Uw voordeel
€ 30,00
30,30
€ 69,00
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

De tPump X is een draagbare hogedrukpomp die allerlei soorten banden kan oppompen. Met een oppompbare druk van 150 PSI of 10,3 BAR. De tPump is perfect geschikt voor alle fietsen, motoren, auto's en sportballen. De metalen unibody zorgt voor een robuust en hoogwaardig ontwerp met een hoge levensduur.
Stel de druk in op de gewenste hoeveelheid en pomp uw banden in enkele minuten nauwkeurig op. De tPump kan ook de hoeveelheid druk in een band detecteren en de resultaten van de bandenspanning in real time weergeven. Het LCD-scherm met aanraaktoetsen maakt de tPump eenvoudig te bedienen en geeft u alle drukdetails met één druk op de touch knop.
De tPump X compressor beschikt over een groot, helder verlicht display zodat hij zowel overdag als ’s nachts is te gebruiken.Met de keuze van vier slimme modi en aanpasbare instellingen kiest u direct en eenvoudig de gewenste luchtdruk voor fietsen, motoren, auto's & sportballen. Daarnaast kiest u net zo eenvoudig de eenheid van luchtdruk die u wenst te gebruiken.
Deze kleine draagbare compressor past in de palm van uw hand en is daarmee de perfecte reisgenoot. Bewaar de snoerloze tPomp in uw rugzak, in uw garage of laat hem achter in uw auto voor het geval u tegen een noodgeval aanloopt.
Elke band is anders en vereist een uniek ventiel. Met deze vier ventielen bent u klaar om te gaan: Luchtslang met Schräder adapter voor fiets, bromfiets, moto en auto - Presta adapter voor fiets - Ventielnaald voor ballen - Adapter voor opblaasbaar speelgoed
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Coolado Draagbare Luchtcompressor Met Lcd Touchscreen
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 850385
Type Pompen
Catalogusnummer TPUMP X
EAN-code 08503855 | 7438257994927
Merk Coolado
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.