Cybex Platinum Priam Pack Zitting Leaf Green/Dark Green

€ 199,95
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

De Priam / e-Priam Stoelpakket legt de lat voor kinderwagens een flink stuk hoger. Tijdloze ontwerpelementen zijn gekoppeld aan essentiële functies die voldoen aan de hoogste verwachtingen van ouders (Frame apart verkrijgbaar).
Ervaar een nieuw niveau van comfort. Zachte vierwielophanging en grote wielen absorberen schokken en stoten, waardoor de rit altijd soepel verloopt.
Een ruime binnenkant geeft je baby de ruimte om zich uit te strekken en te bewegen. Dankzij de hogere positie van de wieg blijf je dichterbij je dierbare pasgeborene (Priam Lux Carry Cot apart verkrijgbaar).
Snoer je kind binnen enkele seconden stevig in met één hand. Met ons unieke gordelsysteem met treksluiting maak je het je opgroeiende kind makkelijk.
Keuzevrijheid van geboorte tot peuter. Stem de rit van je kind op hen af. Schakel eenvoudig tussen een wieg, een autostoel voor baby's en een omkeerbaar kinderwagenzitje.
Je hebt maar één hand nodig om de Priam-stoel achterover te laten leunen in een liggende positie of de kinderwagen op te vouwen om hem op te bergen. Zo heb je altijd één hand vrij om je kindje vast te houden.
Of je nu voorwaarts gericht of naar de ouders gericht kiest, de Priam Lux-stoel kan in een paar eenvoudige stappen in de gewenste positie worden gebracht.
Het uitschuifbare XXL-zonnescherm van de Priam biedt UPF50+ bescherming tegen de zon. Het beschermt ook doeltreffend tegen weer en wind.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Cybex Platinum Priam Pack Zitting Leaf Green/Dark Green
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 874165
Merk Cybex
Catalogusnummer 523000773
EAN-code 08741653 | 4063846415656
Type Zitting
Maat Overige
Kleur Groen
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.