Cybex Sirona Gi I-Size Moon Black/Black

€ 369,95
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Ultiem comfort en veiligheid, voor hun eerste vier jaar. De achterwaarts gerichte Sirona Gi i-Size is 360° draaibaar voor makkelijk instappen. Luchtventilatie rondom voor koelere ritten.
Achterwaarts gericht is een van de veiligste manieren om te reizen. In de kritieke eerste momenten van een frontale schok wordt het lichaam van het kind tegen de gewatteerde buitenkant van de autostoel gedrukt, waardoor de bewegingen worden geminimaliseerd en de kracht op de nek van het kind wordt verminderd. Verplicht tot 15 maanden (76 cm); wij adviseren je kind zo lang mogelijk achterwaarts gericht te houden. De Sirona Gi i-Size is ontworpen voor comfortabel achterwaarts gericht reizen tot je kind 20 kg weegt (*in vergelijking met dezelfde stoel voorwaarts gericht bij een frontale botsing. Resultaat van interne tests volgens de ADAC-criteria voor frontale botsingen van 2022).
Een stressvrij begin van je reis. Draai de autostoel naar de autodeur en stap in. Jij voorkomt overbelasting van je rug, terwijl je kind in elke ligpositie comfortabel blijft.
Comfort in elk seizoen. Luchtventilatie rondom laat lucht door de kanalen in de autostoel stromen, waardoor de warmte wordt afgevoerd en een zweterige rit voor je kleintje wordt voorkomen. De Plus-versie bevat ook gaasstof die het ademend vermogen tot zes keer vergroot in vergelijking met gewone stoffen.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Cybex Sirona Gi I-Size Moon Black/Black
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 874186
Merk Cybex
Catalogusnummer 522001637
EAN-code 08741868 | 4063846300587
Type Cybex Sirona GI I-size
Maat Overige
Kleur Zwart
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.