Cybex Sirona T Mirage Grey Dark Grey

€ 349,95
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Veiligheid voor het kind, comfort voor de ouder. De Sirona T i-Size achterwaarts gerichte autostoel heeft rondom luchtventilatie en een soepele rotatie van 360°. De Plus-lijn heeft ook een geïntegreerd zonnescherm.
De Sirona T i-Size is een achterwaarts gerichte autostoel die een betere bescherming tegen ongevallen biedt, het risico op hoofd- of nekletsel vermindert en de veiligheid met 50% verbetert (in vergelijking met dezelfde voorwaarts gerichte stoel; resultaten van tests volgens de ADAC-criteria van 2022). Bij een ongeval wordt het kind naar de buitenkant van de stoel geduwd, waar de krachten worden verdeeld en de schok wordt opgevangen. Achterwaarts gerichte stoelen zijn verplicht voor minstens 15 maanden (76 cm lang). Daarna kan je de Sirona T-Size naar voorwaarts gericht draaien, hoewel wij, indien mogelijk, tot vier jaar achterwaarts gericht reizen aanbevelen.
Luchtventilatie rondom biedt het hele jaar door comfort. En de Plus-stofversie heeft een nog betere luchtstroom, met 3D-gaas dat het ademend vermogen tot zes keer vergroot (vergeleken met gewone stof). De Plus-lijn heeft ook een zonnescherm met gaasinzet om je kind koel en beschermd te houden.
Haal je kind met gemak in en uit de auto. Door de 360° rotatie kan je de Sirona T i-Size soepel met één hand naar de autodeur draaien, voor gemakkelijk instappen en minder belasting van de rug. De eerste 15 maanden (tot een lengte van 76 cm) is achterwaarts gericht zitten verplicht. Dan kan je je kind achterwaarts gericht houden of naar voren draaien voor extra comfort.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Cybex Sirona T Mirage Grey Dark Grey
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 873748
Merk Cybex
Catalogusnummer 523000381
EAN-code 08737489 | 4063846404988
Type Cybex Sirona
Maat Overige
Kleur Grijs
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.