Cybex Solution T I-Fix Plus Peach Pink/Light Pink

€ 249,95
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

De Solution T i-Fix groeit met je kind mee vanaf ca. 3 tot 12 jaar en de boosterstoel met hoge rugleuning beschikt over een gepatenteerde verstelbare hoofdsteun en verbeterde luchtventilatie.
De gepatenteerde verstelbare hoofdsteun kantelt het hoofdje van het kind iets naar achteren en helpt zo te voorkomen dat het tijdens het slapen naar voren valt. Dus bij een botsing van opzij is de kans groter dat het hoofdje van je kind zich in een beschermde positie bevindtzeven keer veiliger dan wanneer het uit de veiligheidszone van het zitje zou vallen*. Er zijn drie standen beschikbaar voor de juiste mate van comfort, of je kind nu wakker is of slaapt.
Kinderen groeien hard tussen hun derde en twaalfde levensjaar. Zorg ervoor dat je gelijke tred houdt, met een autostoel met 12 hoogte-instellingen. De stoel wordt automatisch breder en je kunt de hoofd- en schouderbeschermers met één hand verhogen. Aanpassen is zodoende een fluitje van een cent.
De luchtventilatie rondom houdt de temperatuur van de stoel in elk seizoen aangenaam. De Plus-stofoptie beschikt ook over gaasinzetten voor nog betere luchtcirculatie en comfort. De speciaal ontworpen 3D-netstructuur maakt het ademend vermogen tot zes keer beter.
Het geavanceerde Linear Side-impact Protection-systeem (LSP) is een uitstekende combinatie van ontwerp, veiligheid en functionaliteit. Het wordt vóór de installatie automatisch geactiveerd en verhoogt de veiligheid bij een schok van opzij. In combinatie met een energie-absorberende buitenkant vermindert het de schokkracht met meer dan 20%.
Met ISOFIX klik je de Solution T i-Fix eenvoudig in je voertuig, met visuele indicatoren die je laten zien wanneer de autostoel correct is geïnstalleerd. Het zorgt ook voor een stevige verbinding met het frame van je voertuig voor extra stabiliteit bij een ongeval.
De verstelbare rugleuning past zich perfect aan elke autostoel aan voor een extra comfortabele rit.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Cybex Solution T I-Fix Plus Peach Pink/Light Pink
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 870865
Merk Cybex
Catalogusnummer 522004112
EAN-code 08708656 | 4063846380350
Type Cybex Solution T I-Fix Plus
Maat Overige
Kleur Roze
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.