Dove Douchegel Sensitive Care 450Ml

€ 2,95
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

Met de Dove Sensitive Care Derma Hypoallergenic Douchegel transformeer je je gevoelige en droge huid in een huid die zacht en gehydrateerd aanvoelt.
Je droge en gevoelige huid verdient de allerbeste verzorging. En dat kan met de Dove Sensitive Care Derma Hypoallergenic Douchegel, speciaal voor je droge en je gevoelige huid. Gebruik deze douchegel onder de douche en smeer je droge huid in met de zachte crème. Je droge huid wordt gehydrateerd en gevoed, waardoor je huid tijdens het douche niet uitdroogt, maar juist gevoed wordt.
Reinigend en verzorgend
De gevoelige huid reageert snel op bepaalde bestanddelen in doucheproducten, zoals zeep of parfum. Daarom zit er in deze hypoallergene douchegel geen zeep, geen sulfaten en geen geur. Zo blijft je huid rustig en kan je je huid de verzorging geven die zij nodig heeft. De douchegel is dermatologisch getest.
Deze douchegel voor een zachte huid is speciaal samengesteld om zelfs de meest droge huid te transformeren. De douchegel bevat reinigende bestanddelen op natuurlijke basis en vochtinbrengende bestanddelen op plantaardige basis. De hydraterende formule is verrijkt met het Triple Moisture Serum, een unieke mix van prebiotica die de huid en haar microbioom de levende beschermlaag van je huid , voedt en helpt de natuurlijke vochtbarrière van je huid te versterken. Door je huid te helpen hydrateren, zorgt deze hydraterende douchegel er niet alleen voor dat je huid direct zachter aanvoelt, maar hij helpt je huid ook te voeden voor een langdurige verzorging.
Goed voor jou en goed voor het milieu
Dove zorgt voor iedereen. Dove Derma Hypoallergenic is een hydraterende douchegel die je helpt om van elke douchebeurt een daad van zelfzorg te maken. Hij geeft je een zachtere, gladdere huid in slechts één douchebeurt en transformeert zelfs de meest droge huid. Deze douchegel is voor 97% biologisch afbreekbaar* en wordt verpakt in 100% gerecyclede plastic flessen**.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dove Douchegel Sensitive Care 450Ml
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 862687
Type Douchegel
EAN-code 08626875 | 8720181044748
Catalogusnummer 8720181044748
Merk Dove
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.