Einhell Tc-Ro 1155 E Bovenfrees

€ 89,95
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

De Einhell TC-RO 1155 E is een handige, krachtige bovenfrees. De machine helpt je bij het uitvoeren van een groot aantal freeswerkzaamheden. Het fijne aan deze machine is de mogelijkheid om de freesdiepte vooraf in te stellen met een revolveraanslag. De fijninselling op de machine maakt het mogelijk om de freesdiepte verder te optimaliseren, zodat deze perfect aansluit bij het materiaal waarop je de bovenfrees wenst te gebruiken.

Geïntegreerde toerentalregelaar
Met een vermogen van 1100 Watt is het een krachtige machine. Dit maakt de machine geschikt voor uiteenlopende freesklussen. Dankzij de geïntegreerde toerentalregelaar kan de snelheid van de bovenfrees (11.000 tot 30.000 toeren per minuut) perfect worden aangepast aan de eisen van het materiaal en de frees. Je hebt hierbij de keuze uit een vooraf bepaalde voorselectie.

Aanpasbare freesdiepte
De freesdiepte van deze machine kan door middel van een traploze revolveraanslag snel geselecteerd worden, met een maximale freesdiepte van 55 millimeter. Nog nauwkeuriger is de freesdiepte af te stellen met de fijninstelling op deze machine.

Eenvoudig te wisselen freesplaten
Het wisselen van de freesplaten is bij deze bovenfrees heel makkelijk gemaakt, door de asvergrendeling op de machine. Het evenwichtige ontwerp van de bovenfrees zorgt dat deze op een veilige manier blijft staan tijdens het verwisselen van de freesplaat. Standaard wordt er gereedschap voor een freeswissel met de machine meegeleverd.

Spantang
Door de spantang van deze machine is het mogelijk om freesplaten met een schachtdiameter van 6 tot 8 millimeter te gebruiken op deze bovenfrees.

Schoon en veilig werken
Om schoon en veilig te werk te kunnen gaan bij het uitvoeren van freeswerkzaamheden, beschikt de machine over een afzuigadapter. Sluit bijvoorbeeld een stofzuiger aan om het vrijgekomen stof direct weg te kunnen zuigen van het oppervlak.

Kunststof tussenlaag
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Einhell Tc-Ro 1155 E Bovenfrees
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 772802
Type Bovenfrees
Catalogusnummer 4350470
EAN-code 07728020 | 4006825580143
Merk Einhell
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.