Ekobo 69286 Fruit Bowl Fresco Stone 35Cm

€ 21,95
Special Price € 10,00
12.000m² winkelvloer op 2 locaties
Meer dan 120.000 artikelen, onder 1 dak
Maken, delen en bestellen van lijsten
Gratis verzending vanaf 50 euro op kleine pakjes
Ruime eigen voorraden

De Ekobo Fruitschaal, gemaakt van bamboevezel, is een revolutie voor fruit. Het slimme ringvormige ontwerp helpt stapelen, kneuzingen of vergeten van fruit te voorkomen wanneer het vastzit op de bodem van de kom! Verkrijgbaar in 5 kleuren, zal dit unieke stuk drama toevoegen aan uw tafel of aanrecht in de keuken.
Ontwerp: Emiliana Design Studio voor Ekobo
Dit product is een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele kunststoffen, wegwerp- of breekbaar servies. Om de levensduur van de producten te verlengen, is de FSC-gecertificeerde bamboevezel, een zeer hernieuwbare natuurlijke hulpbron, gecombineerd met een 100% melamine-bindmiddel van voedingskwaliteit.
Combineer met Fresco- en Gusto-servies BPA-, PVC- en ftalaatvrij Toprek vaatwasserbestendig Geschikt voor warme en koude gerechten en vloeistoffen Geen gebruik in de magnetron of oven Kleuren vervagen niet na verloop van tijd Biologisch afbreekbaar eco-composietmateriaal gemaakt van bamboevezel, een afvalproduct van de productie van bamboe eetstokjes en bamboe vloeren Conform de wereldwijde veiligheidsnormen (FDA, LFGB & REACH)
Disclaimer: Houd er rekening mee dat hoewel deze producten duurzaam en duurzaam zijn, dit milieuvriendelijke materiaal niet onbreekbaar is. Het zal niet breken zoals keramiek of glas, maar als het op een hard oppervlak valt of er onder een slechte hoek tegenaan stoot, kan er een spaander of barst ontstaan.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ekobo 69286 Fruit Bowl Fresco Stone 35Cm
Uw waardering
Extra informatie
Artikelnummer 800653
Type Ontbijtkommen
EAN-code 08006530 | 700645769286
Merk Muller
Catalogusnummer 111436
Kleur Wit
Verzendwijze Normaal tarief levering aan huis, meer info zie multibazar.be/levering-aan-huis.